Принц Хари отново излиза с Кресида Бонас

Двамата са забелязани заедно в киносалон
18 сеп 2014 15:19, Мария Дуковска
10
Принц Хари отново излиза с Кресида Бонас
Снимка: Reuters

Принц Хари е извел на тайна среща бившата си приятелка Кресида Бонас. 30-годишният по-малък брат на престолонаследника принц Уилям и 25-годишната блондинка са отишли да гледат кино в Западен Лондон (в кино "Odeon Kensington") комедията с Камерън Диас и Джейсън Сийгъл "Sex Tape".

Според очевидците двамата са напуснали салона малко преди края на филма. Явно чувствата между принца и блондинката са напът да се възродят след близо 6-месечна раздяла. Двамата имаха връзка точно две години и дори се заговори, че той е обмислял да ѝ предложи брак. Вместо това те се разделиха изненадващо през април месец.

Зрител казва за вестник The Sun следното: "Те се опитаха да се слеят с тълпата в киното, но изглежда осъзнаха, че това е невъзможно."

Друго британско издание съобщи по-рано този месец, че Хари е бил забелязан на среща в лондонски клуб в Челси с богатата египетска наследница Ениат Юнес.

Още светски новини четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
8
 
! Отговори
Дедо Мадурко преди 9 години
до 8Почети малко преди да пишеш, струват на хазната 700 милиона годишно а само управлението на Орешарски и компания на нас ни струваше 6 млрд. и като сравним британския и българския бюджет мисля че има защо да си ги обичат.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те са носили и пари на Британия с колониите си , и продължават да носят !Не им берете грижа !Цяла Англия е добре , не само те !Де да можеше България да се похвали със същото !
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ни интереуват кралските ***. Кралското насрано семейство струва на хазната 6 млрд на година. Боли ме фара за тях. Да живее свободна Шотландия ......не на глобализма.
7
1
 
8
 
! Отговори
Mover преди 9 години
Другари, нека го преместим дружно на 3!Едно-о-о.... две-е-е-е.... три!
6
1
 
9
 
! Отговори
Евгени МИнчев преди 9 години
Този сладур не беше ли хомосексуалист?!
5
0
 
6
 
! Отговори
Мима Д преди 9 години
Много красива жена и невероятен човек, виждала съм я наживо!
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме ми на шапката!
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Со уат?
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
O, izkljutchitelno krasivo i javno inteligentno momiche. Dano podobri gena na "kralete". Da se iztrie "krasotata" i "pochtenostta" na Charlz Kamilarja. S gena na Dayana (vechna i pamet, istinska blagorodnitsa), dobre preminal v Hari, sas sigurnost shte se poluchi neshto prekrasno. Daj Bog!
1
3
 
13
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Въх... Серьозну?Сигурну на мичето и(с ударение) липсва тоз' заспалия '