Семейството на Амал плаща сватбата ѝ с Клуни

Родителите на булката държат на традициите, актьорът не се дърпа
Обновена: 18 сеп 2014 13:54 | 18 сеп 2014 13:53, Мария Дуковска
12
Семейството на Амал плаща сватбата ѝ с Клуни
Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Семейството на Амал Аламудин ще плати разноските по сватбата на адвокатката с Джордж Клуни. 53-годишният актьор има състояние, което се оценява на 180 милиона долара, но изглежда няма да се раздели дори и с малка част от него заради предстоящото щастливо събитие.

Родителите на Амал настояли да платят за пищната сватба на дъщеря си и холивудската звезда, която ще се състои във Венеция по-късно този месец, защото много държат на традициите. Източник сподели пред Us Weekly: „Достатъчно лудо, нейното семейство плаща за голяма част от нещата“.

Рамзи и Бария Аламудин също така помогнали на двойката да избере мястото и датата на сватбата. Майката на Амал работи като редактор в ливанския вестник Ал Хаят, докато баща ѝ е пенсиониран професор, който преподавал в Бейрут в кампуса на Американския университет.

Очаква се Джордж Клуни и Амал да си кажат „да“ на 27 септември. Сватбата ще бъде класна и с много малко гости. Според приближен до двойката актьорът е искал „само 60 истински приятели и семейството“. По-рано този месец холивудската звезда призна, че няма търпение да се ожени.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: сватбаДжордж Клуни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
2
 
! Отговори
33333 преди 9 години
ТАЯ ЮДЕИКА ЛИ Е ИЛИ АРАБУХА. И НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИ КЛУНИ, ЗА КОЙТО СЕ ИЗПИСА НАПОСЛЕДЪК, ЧЕ СМЕНИЛ РЕЗБАТА, ОСВЕН ДА ГО ЦУЦКА ПРИ РАЗВОД.
9
2
 
0
 
! Отговори
Много ясно преди 9 години
До Анонимен2как ве джадж джуди е мноо стабилна.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КОНСАТи не го мисли за толкоз ***....
7
6
 
18
 
! Отговори
КОНСА преди 9 години
Семейството и плаща за сватбата КЛУНИ плаща за РАЗВОДА 180милиона делено на ДВЕ пей сърце шапка на тояга
6
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя майната му за разноските за сватбата - ами колко пари е взел въобще да се ожени за нея?
5
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Клуни един ден се събуди без пари, ще види колко са истински тези 60 истински приятели.... Приятели не съществуват...
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3. Както реши съда !Ако и двамат са богати не им пука!
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Клуни! Избира дълго, но извади голям късмет. Хем хубава, хем няма да го разори. Интересно при развод при тях кой плаща? Не, че му го пожелавам, не! Симпатични са ми.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В САЩ има (като обществен съд )-с съдия Джуди , по телевизията !Та тя казваше , че когато се е женила втори път , баща й ,се е шегувал : " да си платиш сватбата , че вече съм платил една и незная колко пъти ще се жениш ".
1
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Семейството на булката плаща ресторанта , това е традицията !И след като всички събрали се на сватбата са богати , този въпрос не ги засяга , кой какво ще плаща .Нито му отдават значение !