Чарли Шийн иска да се върне в „Двама мъже и половина“

Сега актьорът участва в сериала „Укротяване на гнева“
23 сеп 2014 15:03, Мария Дуковска
8
Чарли Шийн иска да се върне в „Двама мъже и половина“
Чарли Шийн; Снимка: Reuters

Чарли Шийн доби голямата си популярност, благодарение на своя култов образ в сериала „Двама мъже и половина“. Изглежда актьорът много добре осъзнава какво означава този проект за неговата кариера, защото вече иска да се върне обратно в сериала. Точно преди три години звездата напусна шоуто, след като имаше голям скандал и вражда с изпълнителния продуцент Чък Лори.

„Аз протегнах ръка към тях и те ми отвърнаха“, сподели Чарли Шийн пред TV Guide. Актьорът, който в момента участва в сериала „Укротяване на гнева“, заяви пред списанието желанието си да се върне в „Двама мъже и половина“ за неговия последен сезон тази есен.

Звездата сподели, че е готов да се появи отново в сериала, стига от екипа да измислят как ще бъде най-подходящо и смислено неговият образ да бъде въведен отново. Шийн, който играеше Чарли Харпър от началото на шоуто през 2003 година, смята още, че връщането му би означавало израз на добра воля и истински подарък за феновете на „Двама мъже и половина“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Чарли Шийнсериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
8
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Последен сезон на "мъжете" ?!? Супер жалко. Това е един от любимите ми сериали...
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Звездата сподели, че е готов да се появи отново в сериала, стига от екипа да измислят как ще бъде най-подходящо и смислено неговият образ да бъде въведен отново."Ами нали героят му в сериала е мъртъв, по-вероятно ми се струва да се появи като дух и да тормози Уолдън, Алън или майка си, поставяйки ги в комични ситуации. Даже не знам как не са се сетили по-рано, ще има хляб за още няколко сезона.
5
1
 
35
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Да пишете че звездата му е изгряла там е малко смешно. Ако не сте гледали " Взвод" или "Уолстрийт" си е ваш проблем. Но не пишете глупости...
4
1
 
32
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 9 години
Искаме си Чарли Шийн с него Сериала отново ще е НОМЕР 1
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля, че доста хора ще му се зарадват, ако се върне... :)
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чичо Чарли е голям!!!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе то и аз искам много неща, ама...