Хакери заплашиха Ема Уотсън с нейни голи снимки

Заплахата е в отговор на речта й пред ООН
23 сеп 2014 15:10,
17
Хакери заплашиха Ема Уотсън с нейни голи снимки
Снимка: Reuters

Хакери заплашиха актрисата Ема Уотсън да публикуват нейни голи снимки. Заплахата идва в отговор на нейната пламенна реч в защита на женските права и признанието й, че е феминистка, пише британският Телеграф.

Хакерите дори са направили уебсайт, в който се отброяват дните и часовете до публикуването на снимките. Заплахата за публикуването на голи снимки на актрисата дойде от форума 4chan. Един от коментарите там гласи: „Не ми хареса речта й пред ООН, снимките ще бъдат качени“.

По-рано този месец Ема Уотсън защити актрисата Дженифър Уорънс, която беше само една от звездите, чиито голи снимки се появиха в интернет. „По-лошото от това да се показва личния живот на жената е да се четат коментарите, в които липсва всякакво съчувствие“, написа тогава Уотсън.

Повече от 100 знаменитости бяха засегнати от скандала през миналия месец, след като хакери откраднаха снимките им, качени в „облака“ на Apple iCloud. От компанията заявиха, че са възмутени от акцията и насърчиха потребителите да сложат по-сигурна парола на профилите си и въведе потвърждаването й в две стъпки. Въпреки това снимки на Ким Кардашиан, Кейт Ъптън и много други звезди обиколиха форумите по света.

На речта си пред ООН Уотсън разкри, че е станала феминистка, след като са я нарекли властна. Тогава тя била на 8. Актрисата призна, че в началото й е било много по-лесно, но напоследък образът на феминистката се свързва с агресията и настроенията срещу мъжете. В първата си голяма реч в качеството й на посланик на ООН Уотсън призова хората да говорят за потиснатите жени по целия свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дженифър "Уорънс"?! Вие редактор от Индия ли имате?
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вместо да се оплакваш, вземи качи нови снимки в облака, че тези вече се изтъркаха. :)
11
1
 
11
 
! Отговори
Владо преди 9 години
А коя точно е Дженифър Уорънс?!
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МаринИ това ако ти е гордоста...
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 7iCloud не е социална мрежа... преди да се правиш на интересен вземи се информирай за какво става дума.
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"От компанията заявиха, че са възмутени от акцията и насърчиха потребителите да сложат по-сигурна парола на профилите си и въведе потвърждаването й в две стъпки."Ииии... пак ще разбият защитата. Те хакнаха Пентагона, че жалкия облак ли ще им се опре хахах
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преброяването на глупаците продължава. Да видим още колко балъци вярват, че социалните мрежи имат желязна защита...
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-лошото от това да се показва личния живот на жената е да се четат коментарите, в които липсва всякакво съчувствиеПо-лошото е, че ревеш за личния си живот, а имаш профил в социалния ***, че и голи снимки качваш там, освен това очакваш и всички коментатори звезди да ти свалят... Всъщност, съчувствам ти, че си безгранично ***, за друго не бих могъл.
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
акъла й все още е на осем
4
3
 
22
 
! Отговори
... преди 9 години
Абе ти си заголи дупет после се надупи, пък после се питай що аджеба некой те е онодил! Ми като си качвате голи снимки в облака, ко очаквате да стане може би да ви канонизират за непорочни светици може би!?
3
4
 
18
 
! Отговори
любопитен преди 9 години
Е, дайте да ги видим тези снимки, може и на Кими.
2
7
 
32
 
! Отговори
дедо Поп преди 9 години
По-лошото от това да се показва личния живот на жената е да се четат коментарите, в които липсва всякакво съчувствиеЩо за двуличие е това?Що си снимат сами пърдялниците и проституират а били феминиски?Също като дедо Поп :Не ме следайте чада кви ги върша ,а кво ви хортувам!!!
1
6
 
28
 
! Отговори
Марин преди 9 години
то кво да видиш брат, сигурен съм че мойте цици са по-големи от нейните.