Ергенът Клуни вече е в историята, взеха се с Амал

Актьорът и половинката му сключиха брак на частна церемония във Венеция
Обновена: 28 сеп 2014 16:53 | 28 сеп 2014 07:30,
49

Снимка: Reuters

Американският актьор Джордж Клуни и неговата британска годеница Амал Аламудин - адвокатка от ливански произход - сключиха брак на частна церемония във Венеция, съобщи от Лос Анджелис агентът на Клуни, цитиран от Франс прес.

"Джордж Клуни и Амал Аламудин се ожениха на 27 септември на частна церемония във Венеция, Италия", каза говорителят на актьора Стан Розенфелд. Очакваше се сватбата на един от най-сексапилните актьори на планетата да се състои в понеделник, отбелязва АФП.

Кинозвездата премина вчера сутринта сияещ по прочутия венециански канал Канале гранде, следван от двайсетина лодки с папараци, а по-късно пристигна в суперлуксозния хотел "Аман", където беше подготвена пищна галавечеря със 136 гости. Вечерята беше обявена като неофициално събитие, а самата брачна церемония беше насрочена за понеделник.

Списъкът на звездните гости за сватбата включваше певеца Боно, актьора Мат Деймън, манекенката Синди Крауфорд и съпруга й Ранди Гербер, а също главния редактор на сп. "Вог" за САЩ Анна Уинтур, пише БТА.

Кумове на сватбата са били Ранди Гербер и сестрата на Аламудин - Тала.

Очакваше се самата булка Амал Аламудин да бъде в тоалет на дизайнерката на модна къща "Александър Маккуин" Сара Бъртън, която създаде и сватбената рокля на херцогинята на Кембридж Катрин. Досега обаче не се е появила нито една снимка на Аламудин в сватбения тоалет. Причината е, че Клуни и Аламудин продадоха правата за отразяване на събитието на сп."Вог". Парите ще бъдат дарени за благотворителност.

На сватбата на приятеля си Клуни не присъства Бен Афлек. Той трябваше да е на премиерата на филма си "Gone girl" на Нюйоркския филмов фестивал. Направи впечатление и отсъствието на звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли.

Днес гостите се събират отново в "Чиприани" за обяд в градината, на който обаче младоженците не присъстват. Вечерта най-близките на двойката са канени на интимна вечеря в "Чиприани".

53-годишният Клуни има един брак зад гърба си - с актрисата Талия Болсъм, от 1989 до 1993 г., преди сериалът "Спешно отделение" да го направи световноизвестен и да го превърне в секссимвол.

36-годишната Аламудин е блестящ адвокат по международно право. През 2004 г. тя работи за Международния наказателен съд, а сред клиентите й са бившият украински премиер Юлия Тимошенко и основателят на сайта "Уикилийкс" Джулиан Асандж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
аман от тоя бе преди 9 години
Язък за хубавата жена, с такъв смърф се взела.
33
7
 
3
 
! Отговори
Митко преди 9 години
Бе кво на занимавате с тия бе?Клуни цуни муни.Не сте ли наясно кво предстои в Бг?Кат не,за ваша сметка е.И за наша,разбира се.Само дето ние сме по-осведомени,а би трябвало да е обратното.Гол ша го бараме.Съвсем скоро.Е сега мойте да ме изтриете.И да ми ограничите достъпа.Тва няма да промени нищо,обаче.И вас ша уволнят,кат сектнат мангизите...
32
5
 
12
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
тези живеят в някакъв друг свят дето ние никога няма да припарим,кво ни занимават с глупости и шарени картинки...
31
0
 
3
 
! Отговори
муахах преди 9 години
До ЖужубаНа секс джихад тебе ще те пратиме...та да ти се осъществи мечтата да те къртят запотени брадати ненормалници... излишно е да спменавам, че такава жена можеш само да бленуваш ...муахахахаааааах...
30
1
 
2
 
! Отговори
Lednah преди 9 години
Въй, въй, въй... и тука некадърници. Още не се е оженил, бе неграмотници.
29
2
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Има вече. Аз залагам.че ще издържи поне една година !
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малко садо-мазо
27
1
 
5
 
! Отговори
старото преди 9 години
Айде честито! Па и едно джомамалче ако си пръкнат-ашколсун!
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега общото имане дано стигне тая Амудипаламуди да си поокастри човката малко, че ще оперира на Клуни апендикса при някоя смукателна дейност.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не е ли рендосал вече:)
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да и настърже ряпата хубаво тая вечер
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Секс и наказателно право са взривоопасна смес.
22
3
 
3
 
! Отговори
Жужуба преди 9 години
Тази да я праща веднага на секс джихад да подкрепя събраята по религия.
21
1
 
3
 
! Отговори
пикантерия преди 9 години
До до 24когато някой като тебе започне да говори за селяния и веднага усещам дъха на майка му ,вонящ на шкебме чорба и чесън дори и да съм на десетки хиляди километри
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Амал, всички ергени в историята ,не трябва да остне нито един ненаказан..!
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** то голяма работа бе ,геройство ... номерът е не да се ожениш, а да останеш неженен
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А внуци кога ще има?
17
0
 
9
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
Хайде сега и другия заклет ерген, Ди Каприо, че да има какво да четем. По добре за сватби отколкото за *** и *** новини да има тука, че само негативизъм ни облъчват от всякъде всеки ден.
16
0
 
13
 
! Отговори
пурко преди 9 години
До Гошо...Тъпотоне мисля,че си особено прав защото брака винаги може да се превърне в развод но оцета няма как да стане пак на вино
15
3
 
12
 
! Отговори
мангоджери преди 9 години
Жената е рядко красива, образована, успяла ...... Вие с пенюарите пишете със завистта си.