Кара Делевин – въплъщение на красотата

Моделът позира в новия брой на американското списание Allure
29 сеп 2014 22:20, Теодора Драгоева
3
Кара Делевин – въплъщение на красотата
Снимка: Allure, САЩ

Кара Делевин е едва на 22 години, но може да се похвали с впечатляваща модна кариера. Тя е един от най-желаните модели в момента и работи за най-известните дизайнерски марки. Явно обаче британската красавица не се задоволява само с този свой успех.

Кара има желание да пробие и на музикалната сцена, а вече се изявява и в някои филмови проекти. Докато обаче чаровницата развие другите свои таланти, ние ще се съсредоточим върху амплоато ѝ на модел. Нещото, което със сигурност ѝ носи огромен успех и много почитатели.

В новия брой на американското списание Allure Кара Делевин е истинско въплъщение на красотата. На някои от снимките моделът позира като нимфа с дълга руса коса, оформена в нежни букли. Марио Тестино е фотографът, който успява да улови чара на британката.

На една от снимките Кара позира гола, което със сигурност ще се хареса на мъжката аудитория. Визията на модела е усъвършенствана с облекла на популярни марки, като Miu Miu, Dion Lee and Chanel.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте очарователната Кара Делевин за октомврийския брой на списание Allure, САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е красива. Има много нежно лице.
2
8
 
3
 
! Отговори
123 преди 9 години
otvratitelna e s tia vejdi
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На някои от снимките има прилика с Линдзи Лоън в добрите й години. Хубава девойка.