Модните превъплъщения на новата госпожа Клуни

Амал Аламудин демонстрира стил и класа в облеклото си
1 окт 2014 17:00,
24

Снимка: БТА

С помощта на Оскар де ла Рента, Стела Маккартни, Джамбатиста Вали и "Долче и Габана" и със стилната си италианска сватба с Джордж Клуни британската адвокатка Амал Аламудин си проправи път към висшата лига на холивудската мода, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

По време на сватбения си уикенд във Венеция 36-годишната Аламудин демонстрира няколко изискани тоалета, залагайки на британски, американски и италиански дизайнери, и с вида си напомни за златната ера на Холивуд.

Безспорно шедьовърът в стилните превъплъщения на Амал Аламудин е сватбената й рокля от тюл и дантела, сътворена от американския дизайнер Оскар де ла Рента. За сп. "Вог", чиято главна редакторка Ана Уинтур беше сред гостите на частната сватбена церемония, младоженката сподели, че с Клуни са искали "романтична и елегантна сватба" и че женственият дизайн на Оскар де ла Рента е бил най-правилният избор. Американският моделиер осигури и тоалета на булката за след сватбата - рокля в Гетсби парти стил.

Бракосъчетанието на Джордж Клуни и Амал Аламудин предизвика сравнения с кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън през април 2011 г. Херцогинята на Кембридж вече е утвърдена икона на стила и през последните години неизменно фигурира в класацията на сп. "Венити феър" за най-добре облечените знаменитости.

Специалният кореспондент на изданието Ейми Файн Колинс отбелязва, че Амал Аламудин е била сред подгласничките за тазгодишния списък на "Венити феър" и че погледите на модните наблюдатели ще бъдат насочени към нея през предстоящата година заради "космополитния й усет за стил".

"Амал незабавно влезе във висшата модна лига. Тя притежава собствен зрял и интелигентен стил", казва Колинс.

През сватбения уикенд чернокосата красавица демонстрира още тоалет с панталон, дело на Стела Маккартни, за гражданската церемония. Тя пристигна със стилна рокля в черно и бяло на "Долче и Габана" във Венеция. Къса рокля, осеяна с розови венчелистчета, дело на Джамбатиста Вали, пък разкри дългите крака на съпругата на Клуни.

"Амал Аламудин показа елегантност и добре подбрани за съответните й ангажименти и занимания тоалети. Ето това е стил", казва Дейна Авидан-Кон от сп. "Инстайл".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Дано не е била без *** че плешивия, дебел шофьор дето и подава ръка би и видял минджата.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това късото рокле хич не е за такъв ден, а и тя си е жена на 36 г., не тинейджърка. На плажа става.
18
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ако знаете каква арабска магия му е тряснала тая златотърсачка ! За два месеца го накара тоя заклетия ерген да я вземе, та на всичкото отгоре да я гледа в очите и да прави с него квото ще само и само да е известна. След една година , като се размие магията ще видите как я влачат тази интересчийка по съдилищата за развод. Та иначе кой щеше да я познава като "адвокат"?!
17
5
 
8
 
! Отговори
Анна преди 9 години
До Анонимен 19 Това е една много красива и изключително елегантна жена, облечена с много вкус и стил, различен от българския, и най-вероятно трудно разбираем, но повярвайте ми тя е от висока класа!
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роклята с цветчетата е като за бала на някоя тийнеджърка, напълно съм съгласен. Роклята с черните райета прилича на затворническа униформа. Хареса ми само тоалетът с панталон, но и той не е нищо особено.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали сватбата я плащат родителите на булката.
14
3
 
15
 
! Отговори
ро преди 9 години
Тази толкова къса отпред рокля е абсурдна и мадамата изглежда като луксозна ***.
13
0
 
3
 
! Отговори
John Goodman преди 9 години
Преди 4 часа и двамата са подали документи в Руското консулство в Венеция с молба за руско гражданство,понеже Италианските даначни се заинтересували от финансите им.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пречи ли му на някой че са щастливи хората?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
британска била адвокатката........
10
1
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
Тази благословена статия ми излекува запека. Неповторимо блаженство. Рай!
9
1
 
3
 
! Отговори
kiro преди 9 години
E, как какво му харесват ? Парите! И все пак е застарял богаташ със стил...и приятна физиономия. Че доста често напоследък по нашите сайтове ни натрапват един застарял богат любовник...е, този може да те уплаши през нощта- с всичките му пари и богатства - халал да му са и да му се неначудиш на самочувствието. Клуни просто е в небесата, ако трябва да се сравнява с нашия Бай ***..
8
0
 
6
 
! Отговори
хм преди 9 години
Уж искаха скромност, а техните снимки навсякъде.
7
7
 
10
 
! Отговори
брей преди 9 години
Бялата рокля на розички е за 15-годишно момиче, не за 36-годишна международна адвокатка.
6
0
 
12
 
! Отговори
13 преди 9 години
Омръзна ми вече да чета за тази сватба. Клуни е ужасно остарял и до нея изглежда още по-стар и някак дядовски увиснал. Не знам какво му харесват почитателките. Амал е красива жена, но някак не стои до него добре. Дано еуфорията престане. Има по-важни новини.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роклите са прекръсти и много елегантни !
4
2
 
17
 
! Отговори
cat преди 9 години
Естествено,че ще е стилна.Тя да не е някоя чалга 'звезда' от село!?
3
12
 
12
 
! Отговори
aaaaaaaa преди 9 години
малей каква закачалка..,горкият Клуни ,добре ,че има виагра,..до тая изпосталясала анорексичка с вид на травестит опря
2
5
 
4
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛЕН преди 9 години
ДА СИ БЕШЕ ОПРАВИЛА И МАНИКЮРА... снимка 4
1
9
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
-Защо не се забражда?-Ами трансвеститите не е задължително да се забраждат.