В елегантния дом на Майкъл Бубле

Канадският певец има къща в един от най-желаните квартали в Лос Анджелис
Обновена: 1 окт 2014 08:39 | 1 окт 2014 08:14, Теодора Драгоева
7
В елегантния дом на Майкъл Бубле
Снимка: House & HOME

Канадският Франк Синатра Майкъл Бубле притежава елегантна къща в Ел Ей, която споделя със своята съпруга - модела Луисана Лопилато и едногодишния им син Ноа.

Имението на носителя на три награди "Грами" е решено в класически, съвременен стил и се намира в престижния квартал Холивуд Хилс.

Майкъл и Лусиана се ожениха през 2011 г. след 2-годишна връзка. Те разделят съвместния си живот между този дом и къщата си във Ванкувър. Въпросното имение разполага с три спални, 4 бани и просторна дневна.

Интериорът е декориран в меки, неутрална цветове, а кадрите са дело за канадското списание House & Home. Спалнята на семейство Бубле има фини акценти в бледо синьо и екрю, а кухнята е с аеродинамичен дизайн. От интериора се усеща любовта на изпълнителя към джаз музиката.

Къщата седи високо на върха на хълма над Лос Анджелис и предлага прекрасен изглед към града.

Вижте снимки на американския дом на канадския певец в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
10
 
! Отговори
фен преди 9 години
Не знам за къщата му, но е един невероятен и уникален изпълнител. Дано имаме удоволствието да го видим на живо и в България.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и Цар Киро "притежава къща в един от най-желаните квартали на" СтолипиноКолибата с 3 спални на Майкал бледнее пред тази на Цар КироКога ще напишете статия и за него?поздрави от Сидни Ав$$тралия