Хю Грант се отказа от Бриджит Джоунс

Актьорът няма да се снима в новия филм по книгата на Хелън Филдинг
Обновена: 11 окт 2014 20:36 | 11 окт 2014 20:34,
8
Хю Грант се отказа от Бриджит Джоунс
Снимка: архив Reuters

Хю Грант се отказа от участието си в следващия филм за Бриджит Джоунс. Това съобщи Контактмюзик, цитирана от БТА.

Звездата от лентата "Нотинг Хил" изпълнява ролята на Даниъл Клийвър в предишните два филма от поредицата. Там той партнира на Рене Зелуегър и Колин Фърт. Сега обаче става ясно, че Грант няма да бъде включен в актьорския състав на третия филм за  Бриджит Джоунс.

"Сигурен съм, че ще се справят и без моя персонаж Даниъл”,  каза той. Той допълни, че книгата е книгата е чудесна, но сценарият е съвсем различен.  „Разбира се, говоря за онзи сценарий, който видях преди няколко години", уточни актьорът.

Писателката Хелън Филдинг е включила персонажа на Грант в новата си книга "Бриджит Джоунс: Луда по момчето". Тя обаче е създала и алтернативна версия на описаната история и без героя.

Смята се, че Зелуегър и Фърт ще се снимат в третия филм от поредицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Хю ГрантБриджит Джоунс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
10
 
! Отговори
циника преди 9 години
А що се отнася до актьорските умения, в негов плюс е умението му сдържано, дори минималистично да изрази състояние, без да преекспонира емоции, както правят някои не толкова кадърни актьори...
4
4
 
14
 
! Отговори
циника преди 9 години
Без да ми е любим актьор ми е леко странно, някакви птици тук да твърдят, че Хю Грант бил "безличен". Може би за да не бъде безличен трябва да има квадратната глава на Шварценегер или "умния" поглед на Сталоун в камерата,алюзиращ за дълъг престой в заведение за бавноразвиващи се.Хю Грант има класа - аристократични корени, завършил е английска литература в Оксфорд след спечелена стипендия, експерт е по история на изкуствата...бил "безличен", хехе
3
11
 
3
 
! Отговори
ууу преди 9 години
Винаги ми е бил антипатичен - кавал.
2
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя е от тия кавали дето са известни, но супер безлични. С нищо не можеш да го запомни човек освен че се казва Хю Грант. Фамилията му е запомняща се. Т'ва е.
1
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***.