Коко Роча – красавицата, която няма да видите гола

Моделът позира за списание Flare
12 окт 2014 18:43, Мария Дуковска
6
Коко Роча – красавицата, която няма да видите гола
Снимка: Flare

Коко Роча е на 26 години, но пребивава в света на модата вече цяло десетилетие! Самата тя разказва за себе си, че на 14 години не е знаела „какво е ляво и какво е дясно“, докато една година по-късно не подписва договор с първата си агенция. Когато е на 17 години красавицата започва да работи с фотографа Стивън Мейзъл, а на 18 години вече се появява на корица на списание Vogue.

Това е моментът, в който Коко е обявена за част от следващото поколение топмодели. До днес красавицата е била на над 300 ревюта и има повече от 100 корици на списания. Миналата година чаровната канадка помогна за приемането на законодателство в Ню Йорк, с което се подобряват условията на труд на непълнолетните модели.

Всички свои успехи Коко Роча постига без медийни скандали, без голи снимки и без изявена сексуалност във фотосесиите си. За разлика от много други модели, красавицата никога не би се снимала гола. В новия брой на списание Flare тя обяснява защо:

„Моделите, за разлика от знаменитостите, се очаква да бъдат като празни платна с малко или никакво мнение за това как ги виждат дизайнерите или фотографите. Спомням си, че когато бях на 15 ми казаха, че „за да го направя като модел“, трябва да позирам гола, макар че това беше против моите принципи“.

Коко продължава: „Това никога не ми е допадало. Защо трябва да се откажа от правата над собственото си тяло, само „за да го направя“? Тогава реших да поставя определени клаузи в договора ми. Може би чувах повече пъти „не“ заради това, но винаги има клиенти, които искат да работят с уверена жена, която знае коя е тя. Харесва ми да мисля, че кариерата ми е доказателство, че можеш да останеш верен на себе си и да успееш в тази индустрия“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте новата фотосесия на Коко Роча за списание Flare.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Облечена, съблечена, нощем яко преглъща сухия шпек. В нейния занаят е така...
3
0
 
4
 
! Отговори
Taра преди 9 години
В свят, в който голотата е всекидневие да не се събличаш е новина, а може би и нова модна тенденция! Харесва ми. Според мен се пренаситихме на голотии и това отново можее да събуди въображението ни!
2
1
 
1
 
! Отговори
Жан Пол Готие преди 9 години
Че какъв модел може да е тази щом не иска да се снима гола?!Това да не ти е пансион за благородни девици? Глупостите за уверени жени,които знаят какво искат в този бранш са меко казано несъстоятелни и не отговарят на истината.Продават ни кисели краставици!
1
3
 
1
 
! Отговори
старото преди 9 години
Тъй както я гледам-добре прави, че не се появява. А най-добре изобщо да се скрие!