Дензъл Уошингтън – един спокоен мъж в Холивуд

Филмовата звезда позира за корицата на списание DT Lux
13 окт 2014 09:15, Мария Дуковска
21
Дензъл Уошингтън – един спокоен мъж в Холивуд
Снимка: сп.DT Lux

Холивудската звезда Дензъл Уошингтън позира за корицата на списание DT Lux (октомври 2014). Талантливият актьор и носител на „Оскар“ е сниман от фотографа Лоренцо Агуис. Статията за Дензъл носи заглавието „Един спокоен мъж“, а в допълнение към него Уошингтън показва своя безгрижен, но елегантен стил. Той носи дрехи на марките Georgio Armani, J Brand, Еrmenegildo Zegna и др.

В интервюто Дензъл най-вече говори за своя нов филм „Закрилникът“, чиято световна премиера мина наскоро. В лентата той е в ролята на МакКол, човек, който вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и да води спокоен живот.

След като среща младата Тери (в ролята е гаджето на Бруклин Бекъм – Клоуи Грейс Мориц), която живее под контрола на брутални руски гангстери, той не може да стои безучастен и трябва да ѝ помогне. МакКол притежава скрити умения, които му позволяват да отмъсти на всеки насилник над безпомощните.

В общи линии той е „Закрилникът“. Дензъл вече загатна, че мисли върху продължение на филма.

На въпроса дали в Холивуд има актьор, с който иска да работи, но още не го е направил, той казва: „Това са много хора. Всички мои колеги отговарят на този въпрос с Де Ниро или с Пачино, но има толкова много други талантливи колеги като Харви Кайтел. Истината е, че е много трудно човек да избира с кого да работи, защото всички имаме графици, които много трудно съвпадат. Така че, да, има много велики режисьори, с които не съм работил и много велики актьори, с които също не съм имал възможност да се срещна пред камерата.“

На въпроса как си е партнирал с младата актриса Клоуи Мориц той казва: „Ами тя всъщност е от осем години в бизнеса и знае какво прави пред камерата. Тя е истински професионалист.“

Вижте снимките на Дензъл за списанието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
бг преди 9 години
Харесвам Дензъл-интелект,чар и морал това са качества,които той показва,а колко известни не само хора го показват?
18
0
 
5
 
! Отговори
IvelinK преди 9 години
Истината е че се броят на броят на пръстите много добрите чернокожи актьори. Безспорният поне за мен такъв е Дензъл. Но не можем да отречем факта, че са добри и актьори като Самуел Джаксън, Джейми Фокс, Уил Смит, Морган Фрийман, Майкъл Кларк Дънкан, Лорънс Фишбърн, Форест Уитакър, Еди Мърфи, Уесли Снайпс, Куба Гудинг Джуниър, Дон Чийдъл, Сидни Поатие, Джеймс Ърл Джоунс и.... това са мисля всички.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще му дадеш годините? - Работил е на сцена, а не в мината!
16
0
 
2
 
! Отговори
Негър Скиор преди 9 години
Да- има Оскар още в 1989 г. за филма Слава=Глори, мъжка поддържаща роля.Има и номинации за Мъжка Главна Роля- аз знам че в 1992 г за филма малкото негърче Спаик Лий- Малкълм Екс, тои трябваше да вземе ОСКАРА, НО ТОГАВА ГО ДАДОХА НА АЛ ПАЧИНО ЗА ''УСЕЩАНЕ ЗА ЖЕНА''..ДЕНЗЪЛ ГО КОМПЕНСИРАХА 2001 Г., КОГАТО ВЗЕ ОСКАРА ЗА ТРЕНИНГ ДЕИ.Тази роля не беше за Оскар, но това беше компенсацията му от 1992 г., и за ДЖОН КЮ мисля, че също има номинация за Оскар.
15
0
 
4
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 9 години
Дензъл има два Оскара,всичко друго е излишно.
14
0
 
6
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 9 години
До Анонимен - 3 Гледал съм го,даже някой от филмите му ги повтарям че и повече,наскоро гледах тренировъчен ден,уникален актьор,гений.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До QЕх, друго си е да гледаш *** по XXL
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не се сещам за някой "***" негов филм.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От чернокожите изпускате Лорънс Фишбърн /Матрицата/, Форест Уитакър, сигурно има и други. Дензъл обаче е номер едно за мен.
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дензел, Самуел Л. Джексън и Морган Фрийман са най-добрите чернокожи актьoри. Просто нямат лош филм. А и са образовани и интелигентни хорица.
9
6
 
2
 
! Отговори
Русия над всичко преди 9 години
Долен ***.
8
0
 
7
 
! Отговори
Казасов преди 9 години
Беше добър и като президент на САЩ,далеч преди Б Обама.Отличен актьор.
7
0
 
9
 
! Отговори
До Мони преди 9 години
А Самюел Л.Джексън?
6
1
 
7
 
! Отговори
Бокъл преди 9 години
Много голем!
5
1
 
11
 
! Отговори
Мони преди 9 години
Този и Морган Фрийман съм ги признал отдавна за най-добрите чернокожи актьори, защото се държат като бели, интелигентни са и имат голям талант!
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой може ли да му даде 60 години на ,колкото е всъщност...?
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DEVIL-JINНаскоро гледах "Уарът Пелам 123" с Дензъл и Джон Траволта. Незнайно как го бях изпуснал този фил преди няколко години. Уникален филм с двама прекрасни актьори. Гледай го, ако си го пропуснал.
2
1
 
17
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 9 години
Дензъл ми е любимият актьор,гледал съм му всичките филми невероятен е,филмите му са страхотни драма и неочакван край до последно.
1
1
 
29
 
! Отговори
Кити преди 9 години
Уникален мъж! Страхотен актьор и истински ЧОВЕК!