Келън Луц се връща към миналото си на модел

Горещият актьор позира в дрехи на Burberry за списания August Man
13 окт 2014 08:38, Теодора Драгоева
1
Келън Луц се връща към миналото си на модел
Снимка: сп.August Man

Снажният актьор Келън Луц позира уверено за корицата на новия брой на списание August Man, Малайзия. В сесията звездата от „Легендата за Херкулес“ носи дрехи от новата есенна колекция на Burberry Prorsum и Burberry London. Кадрите са дело на фотографското дуо Блийчър и Еверард.

Келън започва кариерата си като модел на Calvin Klein, но най-големият му пробив в шоубизнеса беше ролята му на вампира Емет Кълън в сагата „Здрач“. Напоследък обаче, той успя да премине в една друга, доста по-апетитна зона за мъжете – актьори в Холивуд, а именно тази на екшън героите. Направи го с ролята си в „Непобедимите 3“.
Вероятно за това статията за 29-годишния хубавец носи гръмкото заглавие: „Как тийн идолът -вампир се превърна в новия екшън герой“.

Луц, който има собствена линия от дрехи за калифорнийската марка Abbot + Main, е сниман за мъжкото издание в родния си щат Аризона, като стайлингът на сесията е оформен от Ерин Макшери.

В статията Келън говори и за предстоящия си филм „Експериментатор“, който трябва да се появи по кината в началото на следващата година.

Вижте снимките на Келън за списанието в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Тоя *** бил много надут. Каза ми го един авер, дето е снимал с него "Херкулес" тук, в БГ-то. Всички останали актьори-звезди ходели и си говорели със статистите и екипа, само този пуяк си влизал във фургона на почивките и на никой думичка не обелвал.