Най-известните модели в Instagram

Вижте класацията на тези, които имат най-много фенове
Обновена: 16 окт 2014 14:34 | 15 окт 2014 08:27, Мария Дуковска
2
Най-известните модели в Instagram
Снимка: Instagram

Светът на модата малко по малко завладява почти всяка една социална платформа, предоставяйки ни възможност да разберем всички подробности около най-красивите и известни лица в бранша.

Като най-любима социална мрежа определено класираме Instagram, тъй като там са регистрирани най-популярните модни дизайнери, фотографи и модели, които ни дават да надникнем в живота им извън прожекторите и да се докоснем до най-новото и актуалното при тях.

Представяме специална класация на най-известните модели в Instagram, които определено могат да се похвалят с изключително голям интерес и многобройни фенове.

1. Кендъл Дженър

Независимо дали славата на малката Кендъл Дженър се дължи на интереса към клана Кардашян, или на нейните собствени умения, факт е, че красавицата взе участие в Седмица на модата 2014, като мина по модния подиум за модни къщи като Dolce & Gabbana, Givenchy и Marc Jacobs. Брюнетката има над 14 милиона последователи в Instagram.

2. Кара Делевин

На второ място се нарежда любимката, вдъхновителка и муза на креативния директор на Chanel, Карл Лагерфелд – Кара Делевин. Моделът притежава над 7,5 милиона последователи в социалната платформа, а сред най-интересните ѝ проекти този сезон определено се нарежда съвместната рекламна кампания с Кейт Мос за Burberry.

3. Миранда Кер

Бившият вече ангел на Victoria's Secret наскоро се раздели с актьора Орландо Блум, но с всеки ден се сдобива с все повече и повече последователи в Instagram. Към настоящия момент красавицата има над 5,1 милиона фенове, които изкъсо следят последните ѝ проекти. Третата позиция Миранда Кер си извоюва с ролите ѝ за марки като H&M, Swarovski и Reebok.

4. Кандис Суонепол

Честото публикуване на пикантни снимки „зад кулисите“ от дългоочаквани проекти е нещото, което безспорно и тенденциозно увеличава последователите на Кандис Суонепол. И тя знае това. Наскоро ангелът на Victoria's Secret отбеляза 3,7 милиона фенове в Instagram, което автоматично я нарежда на 4-то място в нашата класация.

Кои са останалите модели вижте в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Липсват Адриана Лима и Сара Сампайо.
1
0
 
4
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Да, определено моделите на Виктория Сикрет доминират с последователи из инстаграм и прочее (а)социални мрежи.