Джордж Клуни продължава да празнува сватбата си

Този път в Англия
20 окт 2014 12:36, Теодора Драгоева
6
Джордж Клуни продължава да празнува сватбата си
Амал и Джордж във Венеция; Снимка: Splash News

Доскоро Джордж Клуни бе един от най-желаните ергени в света. Ето защо не е изненада, че той искаше пищно да отпразнува обвързването си със своята любима Амал Клуни, тогава още Амал Аламудин.

Изглежда тридневната италианска фиеста в Италия е била недостатъчна за актьора, който планира да отпразнува сватбата си и в Англия. Говори се, че следващата седмица Джордж и съпругата му ще направят парти в Бъкингамшир, за да честват своето бракосъчетание.

Холивудската звезда и адвокатката, които се ожениха във Венеция в края на миналия месец, ще направят частно парти в хотела Danesfield House, който има изглед към река Темза.

Източник сподели пред Sun: „Голяма част от семейството на Амал е в Обединеното кралство, така че има смисъл заради тях да се направи още едно празненство след сватбата миналия месец“.
Въпреки това не е известно още кой ще присъства на партито в Югоизточна Англия, тъй като работещите в хотела са били инструктирани да пазят пълно мълчание. Междувременно наскоро младоженците си купиха първото общо жилище на стойност 10 милиона паунда в малко селце в централна Англия.

Още светски новини можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
.....да не пропуснете и във "Факултето" да я отпразнувате!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия двамата си спретнаха една мазна сватба за 5-6 милиона, обаче светът е пълен с *** кибици, дето четат и гледат всичко за пръстена на Амал, роклята на Амал, вилата на Джордж и какво била казала Мадона за сватбата на Джордж и Амал, така че заради тая олигофрения на хората Джордж и Амал са гушнали едни 20-тина милиончета от права, интервюта, снимки и какво ли още не (и роклята на Амал вече се продава) и са от всякъде на кирия. После, като свършат парите, почва разводът със същите кирии!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато празнува сватбата, да не започне развода!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма ли вече да се развеждат?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОРКИТЕ НИЕ !