Горещите мъже знаменитости и техните мотори

Вижте кои звезди в Холивуд си падат по моторите
Обновена: 21 окт 2014 14:57 | 21 окт 2014 12:43, Теодора Драгоева
5
Горещите мъже знаменитости и техните мотори
Юън Макгрегър; Снимка motorcyclecruiser.com

Представяме ви една селекция на горещите мъже знаменитости в Холивуд, които таят огромна страст към бързите мотори.

Някои хора твърдят, че моторите са секси, а явно и звездите мислят така. Голяма част от най-горещите актьори и музиканти предпочитат да се возят не в луксозни комфортни автомобили, а да нахлупят каските си и да се качат на скъпите си мотори, които им предлагат голяма доза адреналин.

Сред най-известните любители на мотоциклетите са Брад Пит, който наскоро призна, че е спечелил първия си мотор на 12 години и скоро след това го е разбил. Според слуховете той е е обсебен от марката Ducati.

Канадецът Райън Рейнолдс пък рядко слиза от своя мотор Triumph Bonneville.

Патрик Демпси от сериала „Анатомията на Грей“ дори се състезава с мотори, за ужас на съпругата си Джилиан Демпси. Виктория Бекъм също се притеснява много от любовта на мъжа си Дейвид към моторите. Той дори наскоро катастрофира леко, но това не го спря да заснеме новата реклама за уискито си Haig Club отново на мотор.

Британецът Юън Макгрегър пък обиколи света с мотор заедно с приятеля си Чарли Бурман. В периода 2004-2005 двамата направиха две пътувания с мотори BMW – през Монголия и през Европа и Африка.

Киану Рийвс пък наскоро си основа собствена компания за мотори, която се казва Arch Motorcycle Company. Иначе доскоро той се придвижваше из Лос Анджелис на своя скъп мотор Harley Davidson. Сред почитателите на тези возила са още красавците Джерард Бътлър, Крис Хемсуърт, Крис Пайн, Райън Гослинг, Адам Лавин, Джош Бролин и дори Джордж Клуни!

Влезте в галерията на Тialoto.bg и вижте снимки на всички мъже в Холивуд, които покрай филмите си се научиха да карат мотори и продължават да го правят и в живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мото гуци - култови мотори
3
0
 
8
 
! Отговори
guza преди 9 години
Ехее като ги гледам и се сещам как бех аз на млади години - яхнал ЧЕЗЕТО и газз. Верно, че все работеше на един цилиндър, ама това е друга тема :))
2
2
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Серго Дмитриевич също е мастит рокер и мегазнаменитост. Що го нема по снимките?
1
0
 
4
 
! Отговори
Lolla преди 9 години
Ш'ги изпапкам с все моторите :) :) :)