Лейди Гага се сдоби с имение в Малибу за $24 млн.

Наскоро звездата се сгоди за Тейлър Кини и вече мисли за семейно гнездо
21 окт 2014 15:04, Теодора Драгоева
8
Лейди Гага се сдоби с имение в Малибу за $24 млн.
Снимка: celebdigs.com

Лейди Гага се сдоби с нов дом в Калифорния, който според слуховете е на стойност 24 милиона щатски долара.

Имението на 28-годишната певица се намира в Малибу, като първоначално е било собственост на магната и съсобственик на компанията Warner Bros - Дан Романели.

Красивата и супер луксозна къща разполага с всевъзможни удобства, като частен фитнес, басейн със солена вода и джакузи, винарска изба, боулинг зала, баскетболно игрище и др.

Интериорът на къщата е вдъхновен от традиционните имения на Френската Ривиера. Освен това имотът разполага с конюшня и арена за езда. Новият дом на Лейди Гага се намира точно срещу емблематичния плаж "Зума" и логично разполага с прекрасна гледка към Тихия океан.

Парцелът разполага с маслинови дървета, жив плет от лавандула и градински чай, полета от маргаритки и диви билки. Попзвездата ще си има и къща за гости, както и апартамент за охраната.

Наскоро Лейди Гага се сгоди тайно за гаджето си Тейлър Кини в италианския ресторант на баща си в Ню Йорк. Малко след това тя коментира любимия с си думите: "Щастлива съм с Тейлър. Той ме обича - и като личност, и като артист. Възхищава се на всичко, което правя. Той е първият мъж, с когото излизам, който плаче, когато аз пея на сцената. Това означава страшно много за мен!"

Докато светът е очарован от нейния ексцентричен вид и странни сценични изяви, Гага признава, че Кини е в състояние да игнорира всичко това. "Той е напълно сляп за начина, по който аз се обличам, и знае, че това е част от моето творчество. За него аз съм просто неговото момиче от италиано-американски произход."

Вижте снимки на новото имение на Лейди Гага в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 9 години
Най-после и тя да си купи къща! 6 години се скъсваше от работа ...правеше турне след турне, "потроши си краката", занимаваше се с още куп неща и в същото време живееше в малък апартамент в Ню Йорк. Дарявала е пре достатъчно и ще продължи да го прави... в това можете да сте напълно сигурни. Надявам се да бъде наистина щастлива с приятеля си, защото го заслужава напълно. Винаги съм твърдял, че е прекалено добра за Поп индустрията, но кой ме пита мен. Важното е да прави това, което обича. :)
5
0
 
2
 
! Отговори
Hooker преди 9 години
Чакаме сватба и нов поп албум :3
4
0
 
1
 
! Отговори
Alien преди 9 години
Айде без злобари! Момичето за 5 години се спука от концерти, хитове, албуми, а и все прави нещо ново за което да се чете в пресата. Има нужда от една по - скъпа покупка и малко глезене.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 4 - razbiram te, no tezi hora dariavat mnogo pari za razlichni neshta. te ne sa dlyjni na nikogo. koito mojal zabogatial, koiti ne - ne. kakto ti imash raznoski imat i te, no v mnoogo po-goliam mashtab. ti dariavash li?
2
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 9 години
Със здраве да си ги харчи парите ! А вие злобеете ли бясни кучета червени, навряни в татовите панелки ?
1
7
 
2
 
! Отговори
Фен на Бат салито преди 9 години
Един път да съжалиш *** и да спиш с нея, после именийца си купува...