Матю Макконъхи: Камила ме накара да се оженим

Звездата позира в нова фотосесия за списание GQ
23 окт 2014 08:36, Теодора Драгоева
8
Матю Макконъхи: Камила ме накара да се оженим
Снимка: сп.GQ

Матю Макконъхи позира за корицата на новия брой на списание GQ (ноември/2014). Холивудският актьор е сниман от фотографа Пеги Сирота в дрехи от деним и туид.

За основния кадър на корицата той носи риза на Dolce & Gabbana, а на вътрешните кадри е облечен в творения на марките Valentino, Ralph Lauren, Gucci, J.Crew, Gap, Calvin Klein, Diesel и др.

В интервюто звездата говори за брака си с бразилката Камила Алвеш, за отношенията си с шампиона по колоездене Ланс Армстронг и за новия си филм с Ан Хатауей „Interstellar“.

Ето и няколко акцента от интервюто с 44-годишния Матю:

За брака си със своята дългогодишна любима Камила, която е майка на трите му деца: „Трябваше да стигнем до точката, когато аз наистина исках да сключа брак. До момента, в който гледах на тази институция на нещо повече от един документ. Наложи се Камила да ми даде тласък по въпроса, но не съжалявам. Забавно е, че сме тръгнали на това приключение заедно.“

За суетата: "Да, аз съм горд и суетен, но мисля, че това е нещо добро. По-скоро ми е помогнало в живота, отколкото да ми е попречило.“

За това дали все още е приятел с Ланс Армстронг: „Обичам хората, които са страхотни в това, което правят. В миналото ние бяхме двама свободни мъже, без семейни ангажименти и се забавлявахме много добре заедно. Бяхме успешни в кариерите си, въпреки, че те бяха съвсем различни. Аз знам, че Ланс е добър човек и смятам, че се извини достатъчно ясно на света за това, че е взимал допинг.“

За да видите снимките на Матю, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
DeDe преди 9 години
Последните му 4-5 филма са страшни ,израстна като много добър артист.Предполагам че следващите ще бъдат също много добри ,засега ги подбира .
6
1
 
7
 
! Отговори
Чехльо преди 9 години
Пич, разбирам те, и мен жена ми ме накара да се оженим, но все пак не беше камила.
5
1
 
3
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
Човекът просто е отслабнал...предполагам ,че просто не си е възвърнал формата от "Купувачите от Далас" ,където играеше ролята на болен от СПИН и беше мнооого отслабнал...или просто се харесва в момента така,това е !
4
1
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 9 години
И един друг филм с него да препоръчам казва се "Mud".
3
1
 
5
 
! Отговори
Дянков преди 9 години
И не се отказва от приятелите си,когато е неизгодно.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1 - ако не си успял да гледаш филма "Клубът на купувачите от Далас", направи го. Уникално превъплъщение на Матю, с което спечели Оскар.
1
8
 
10
 
! Отговори
shmatarok преди 9 години
Само на мен ли ми се струва или главата му изглежда прекалено голяма, а тялото прекалено хилаво? Явно пак са претупали фотошопа при оформянето на корицата. А иначе Матю изглежда готин пич и според мен е много добър актьор. Скоро го гледах в True detectives с Уди Харелсън и бяха страхотен тандем!