Звездните сватби на 2014-а

Вижте кои знаменитости сключиха брак през тази година
23 окт 2014 19:18, Теодора Драгоева
1
Звездните сватби на 2014-а
Снимка: Splash News; сп. People

Ким Кардашиян и Кание Уест се опитаха да вдигнат звездната сватба на годината през май месец във Флоренция, Италия, но по всичко личи, че не тяхната сватба ще остане в историята като най-бляскавата за 2014-та.

Може би тази титла се полага по право на Джордж Клуни, който скъса със статута си на заклет ерген в края на септември, вричайки се във вечна вярност на британската адвокатка Амал Аламудин. Двамата вдигнаха пищно тържество във Венеция, Италия, на което присъстваха редица знаменитости и което продължи цели три дни.
Въпреки че около брака на Клуни се шумя много, все пак малката тайна сватба на Анджелина Джоли и Брад Пит също доста развълнува феновете.

Двете холивудски звезди си казаха „Да“ в края на август само пред 20 близки роднини и приятели. Те сключиха брак в параклиса на френското си имение „Шато Миравал“ след 2-годишен годеж и почти 10-годишна връзка. Това, което впечатли света най-много, беше уникалната рокля на красивата булка, която беше изрисувана от 6-те деца на двойката.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте снимки на известните двойки, които вдигнаха тежки сватби през тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Mengele преди 9 години
Такива аэ ги оправях едно време, но пак ще дойде! Sieg heil !