Воче избухна, но реши да остане в шоуто

Зорница беше номинирана от зрителите
25 окт 2014 09:15,
43
Воче избухна, но реши да остане в шоуто
Снимка: VIP Brother

Зорница Линдарева събра най-много зрителско неодобрение и също ще се бори за оставане във VIP Brother. Така номинираните тази седмица са Ели Гигова като капитан на загубилия отбор в номинационната игра, Жени и Тачо, Албена Вулева, Камелия Тодорова и Камелия Воче.

Камелия Воче бе на ръба да напусне Къщата след поредица от скандали с Албена Вулева и майка  й, но в крайна сметка реши да остане в къщата.  Безбройните обиди, които трите жени си разменят от няколко дни насам, достигнаха до точката си на кипене щом бяха намесени и децата.

Воче нападна грубо Албена, казвайки, че ако е нормална, досега е трябвало да има деца, а Людмила защити дъщеря си, отвръщайки на удара и обвини Воче, че не е отгледала читави деца, защото е истеричка, съобщава novanews.bg.

Това сложи край на търпението на Камелия и тя си събра багажа. Воче обаче реши да остане в шоуто и "да свърши работата си докрай". Като друга причина за оставането си изтъкна желанието на останалите съквартиранти да не се отказва.

Отношенията между Жени и Тачо стават все по-странни. След като Евгения заяви, че няма да разговаря с мъжа си до края на шоуто, той опита да се извини и да я омилостиви по безброй странни начини. След като срещаше отбой всеки път, предупреди шестата по красота, че скоро може да потърси ласки при друга жена, а възможността не закъсня.

Кучкова кокетно помоли Тачо за помощ в кухнята, а той предложи да й покаже някои неща и в спалнята, след което заяви, че ако я беше срещнал няколко месеца по-рано, сега можеха двамата да са двойка в предаването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: VIP BrotherКамелия Воче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
samo Poduene Govedo Band na4elo s Gonzo i karai gano guvedata kade iskaro u dlobokoto da vane guvedo da pluva u vodi mutni, da pluva i vie, da vie kato na 4alga, na 4alga ta pod zaka4alka deka most se izvisiava i orata ozgore briat mi u vodi mutni govedo sled govedo kak se valia iz vodi iskarski kade vodi dunavski.. ai kshhh ai kshhhh
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ги поставяше всички на мястото.Но понеже беше в началото на шоуто и т.н.ВИПОВЕ все още не си показваха истинската същнопст , хората го обявиха за злобен интригант. А той се оказа ,че беше най-истинския в къщата , с най-точната преценка за всеки от тях. И вече съм склонна да му вярвам за нещата ,които каза за Воче
26
0
 
9
 
! Отговори
то преди 9 години
Венета Мин,,а е за лудницата и използва личните си вражди срещу Евгени Минчев за да го злепостави ,а говори че Евгени бил такъв!Така говореше и на фолк фуриите за силикона а тя не се погледне кога го сложи когато вече не слага никой ,много е жалка и кани в студиото си разни травестити и онзи мечка къде стана известна с това че и куршума не може да я затрие .И колко злоба има в тях понеже не могат да направят нищо в живота си най-лесно е да оплюеш някой който е постигнал нещо!
25
1
 
12
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
Истеричката камелия воче и Жени Каналджиева с мишока тачо който може да крещи и удря само жени и да заплашва само дами като Албена Вулева да напуснат този измислен формат и да не дават лош пример на обществото.Жени е добро и уравновесено момиче какво прави с такава долна пияница за да и проваля живота не знам
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-деградиралото предаване до сега.. Да бяха направили с нейзвестни хора,щеше да е хиляда пъти по-добре.Не че тия са известни де,освен с простотия си :D
23
0
 
13
 
! Отговори
до Воче преди 9 години
Г-жо Воче, никой не обижда така децата Ви, както го правите Вие самата, участвайки и то по този начин в това предаване ! Явно сте решила, че има какво да ни покажете , но това си е една плесница за децата Ви, а не нещо, с оето да се гордеят !
22
0
 
15
 
! Отговори
карина преди 9 години
По отношение на В.Райкова - използва предаването си за лична защита и тази на подобни на нея ВИП-ки. За сега безуспешно.Това е нашата телевизия по принцип - един кръг хора, които не стават за друго, а са превърнали ТВ в селски мегдан.
21
1
 
11
 
! Отговори
колибри преди 9 години
Воче е просто уникална истерясала невротичка ! На фона на изблиците и другите са просто безобидни! И предаването на Венета Райкова не може да оправи този горчив привкус от истериите на тази "ВИП" персона.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО 20 нА МЕН зОРНИЦА МИ Е МНОГО ПО-ПРИЯТНА ОТ ВОчЕ
19
0
 
8
 
! Отговори
bolka преди 9 години
Сценаристите на шоуто пресолиха манджата.Струва ми се, че поставиха участниците в абсурдна обстановка, не че ги защитавам.И тъй като не са ВИП-ове, те показаха най-грозните черти от характера си.За сметка на това сценаристите ги стимулират, очевидно наслаждавайки се на простащината, псувните, алкохола, интригите, крайните обиди и непрекъснати крясъци.Добре, щом им харесва, но защо ни ги показват от екрана?Така ли не се намери един хубав, приятен, културен и осмислен клип.Жалък "ВИП" 2014!
18
3
 
2
 
! Отговори
Дедо Мраз преди 9 години
Това ***-че само за клатене става.
17
0
 
14
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Тази година са ги събрали все " елит", до толкова че вече не се търпят в простотията си. И дори и да не гледаш, постоянно се пише, да речеш че е много важно кой кого напсувал или му наговорил грозни неща. Абсолютен примитивизъм, който го има не само при "ВИП"-овете.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато воче беше на върха на кариерата си като певица в пайнър, най-големите хитове бяха "радка - пиратка" и "селската баня"! за какъв интелект изобщо става дума?!
15
0
 
21
 
! Отговори
Дид преди 9 години
Много е грозно да държиш сметка и да обвиняваш някого, затова ,че няма деца.Камелия Воче си натрупа негативи с това изказване и не е права.Това е въпрос на личен ,а и за съжление на здравословен избор.Но,явно културата и е на такова ниво,че не го проумява.Иначе и нападките към нея за децата и са ужасни.Но,тези наши ,,Випове,, са ужасен пример за всичко ценно и добро в живота...
14
0
 
6
 
! Отговори
Уфъхъцъчъшъщъ преди 9 години
Така избухна, че се дигна ядрена гъба
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой по дяволите е Воче? и за какво шоу става въпрос
12
3
 
14
 
! Отговори
Нина преди 9 години
Никой не глида Вип брадър.Само ме е яд за Йорданка Христова,че е вътре.Заради парите да падне толкова ниско и да се излага.Цялото предаване е за простаци.
11
2
 
6
 
! Отговори
sylar преди 9 години
ako tova sa vipovete na BG ne zna kakvi trqbva da sa V Levski H Botev I Vazov i t.n.
10
5
 
19
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Тази жена НИКОГА няма да излезе по собствено желание, тя е най-злобната и ако ние зрителите не я изгоним може да спечели!
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никой няма да ги гони! предаването разчита само и единствено на интриги, изневери и скандали! за това е създадено! продуцентите изпадат в почти сексуален екстаз от такива "драми"!