Наоми Кембъл: С Кейт Мос сме като сестри

Черната перла позира за Vanity Fair, Испания
26 окт 2014 10:21, Теодора Драгоева
10
Наоми Кембъл: С Кейт Мос сме като сестри
Снимка: Vanity Fair, Испания

Наоми Кембъл няма нужда от представяне. Тя е икона, която години наред продължава да бъде сред топмоделите. Последната фотосесия с нейния образ е за испанското издание на списание Vanity Fair.

Там 44-годишната черна перла показва перфектното си тяло и неподражаем стил. Нейната визия е оформена от облекла и аксесоари на водещите марки Cartier, Dolce&Gabbana, Emilio Pucci, Manolo Blahnik, Lanvin, Celine, Dior и други.
Към фотосесията, заснета от фотографа Нико, Наоми дава и откровено интервю, споделяйки мнението си по различни теми. Ето и акцентите от него:

За нейните постижения: „Аз не бих ги нарекла постижения, не харесвам тази дума. Аз съм много доволна, че имам добри приятели и семейство. Запознанството ми с Нелсън Мандела и задълбочаването на нашето приятелство е много важен момент в живота ми. Никога не съм мислила, че може да ми се случи подобно нещо и научих толкова много от него“.

От златната ера на 90-те години и отношенията ѝ с други топмодели: „Кейт Мос и аз сме като сестри. А с останалите, Кристи Търлингтън, Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, се разбираме чудесно. Ние сме приятелки и до днес. Ние си помагаме. Особено съм благодарна на Кристи, която ме запозна с много хора: Версаче, Стивън Мейзъл... Тя дори ми беше съквартирантка в Ню Йорк. Ние усетихме едно приятелство, което вече не съществува. Поглеждам в новите модели и виждам, че няма приятелство“.

За връзката ѝ с Испания: „Обичам Испания. Това е страна, която винаги ме е посрещала топло. Обичам храната ѝ, начина на живот, нейното изкуство. Аз винаги съм щастлива, когато съм в Испания. Освен това срещнах Кейт Мос за пръв път в Лос Анджелис, но втория път, когато се видяхме, беше в Мадрид и това е мястото, където нашето приятелство започна“.
 

Влезте в  галерията на Тialoto.bg и разгледайте Наоми Кембъл – иконата, която никога не остарява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Ловец преди 9 години
Много искам да опъна една кожа от ноусър (No, sir!) над камината, ама тоя екземпляр на снимката много дръглив и проскубан. Айде вземете да го охраните за началото на ловния сезон, моля ви се.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перфектна.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във "Влакът трезор" имаше нещо подобно.
3
6
 
4
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Хайди де. Чудесно тяло на 44 години. Не мой мъ излъга.
2
3
 
16
 
! Отговори
ВИЖДАМ преди 9 години
да, ще сте винаги такива, каквито ви казват да сте... и стестри, и гаджета, и майка и дъщеря, и всичко което е необходимо на ТЕЗИ на които служите!
1
0
 
16
 
! Отговори
нигър преди 9 години
напълно възможно е да сте и сестри..но само ако сте от различни бащи;)