Кийра Найтли позира по хавлия за Марио Тестино

Актрисата взе участие в оригиналния проект на култовия фотограф
29 окт 2014 08:28, Мария Дуковска
9
Кийра Найтли позира по хавлия за Марио Тестино
Снимка: Марио Тестино
Кийра Найтли позира само по хавлиени кърпи пред обектива на култовия Марио Тестино. С този кадър британската актриса става 50-тата личност, която участва в серията на модния фотограф, наречена „Towel Series“.

Снимката на звездата е публикувана в страницата в Instagram на Тестино. В серията от снимки участват основно супермодели като Кейт Мос, Кейт Ъптън, Кандис Суонепол, Джоан Смос, Карли Клос, Миранда Кер, Жизел Бюндхен и др., но също така в снимките по хавлии се е включила и попзвездата Майли Сайръс.

Основното в тези креативни кадри е, че красавиците носят минимално количество грим и че са завили телата и косите си в бели кърпи, сякаш току-що излизат от банята. Голяма част от кадрите са черно-бели, но специално снимката на Кийра е цветна.

Звездите на най-очакваните кинохитове позират в оригинални фотосесии

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте снимките на една част от красавиците, които са участвали в оригиналния проект на модния фотограф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
хмм преди 9 години
От другите снимки Миранда Кер винаги съм я харесвал и с хавлия и без... Ама Кирата също е добре. Вярно е че много от това си е грим фотография и фотошоп но дори и така да е пак си е привлекателно :)
4
5
 
2
 
! Отговори
Николери Лозанов преди 9 години
............... Тази , дали ще стане майка................... на третия ми син ?!?!....................... Само не знам........... дали ще мога да е срещна из "СЪН СИТИ" някога?!?!......... Мен там ми връзват най много.............. Особено като ми видят простата кратуна , портфейла и татусите......... :))))) !!!
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако може да я приклещя на диванчето в хола без хавлия, така ще бъде най-добре...
2
5
 
1
 
! Отговори
edin преди 9 години
tova e choveshki *** Hollywood si e pornografiq otdavna
1
1
 
8
 
! Отговори
Ръмпълстилскин преди 9 години
Кийра има много мръснишка физиономия...