Хали Бери: Знам, че не винаги ще бъда секси

Актрисата позира за новото издание Yahoo! Style
31 окт 2014 07:45, Мария Дуковска
12
Хали Бери: Знам, че не винаги ще бъда секси
Снимка: Yahoo! Style

Хали Бери позира за новото модно издание на Yahoo - Yahoo! Style, където дава откровено интервю, говорейки за своята възраст, кариера и съпруг - французин.

Актрисата споделя, че настоящият ѝ мъж Оливие Мартинес й е помогнал много по отношение на личния ѝ стил през последните няколко години години. Звездата от "Балът на чудовището" казва следното: "Определено промених стила си, откакто се омъжих за французин. Французойките никога не биха си сложили раздърпан пуловер, дори да трябва да слязат само до магазина. Така че, откакто съм с Оливие, обръщам повече внимание на дрехите, с които излизам. Той не ми позволява да бъда неглиже. За това напоследък полагам доста усилия в това да си подбирам стилни връхни дрехи."

Хали, която преди една година стана майка за втори път, раждайки сина си Масео, споделя, че обича френското бельо от десетилетия. Тя казва: "Mайка ми ме научи да нося сутиен още в пубертета, за да не ми увиснат гърдите, когато стигна 30. Винаги съм със сутиен, дори спя с такъв!"

Бери добавя: "Аз знам, че няма да бъда секссимвол цял живот, но аз не съм модел и не се опитвам да бъда. Все пак смятам да използвам сексапила си докато мога."

Актрисата, която наближава 50-те години, казва че с времето е преосмислила същността си. "Мисля, че всички актриси са изправени пред напредването на възрастта и им се налага да предефинират себе си. Ясно е, че вече няма да мога да играя ролите, които съм била в състояние да изиграя преди. Затова ще се опитам да се адаптирам към по-различен тип роли. Все пак смятам, че хората стават по-добри с възрастта."

Вижте снимки на звездата за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Похотливко преди 9 години
До женаЕвала , искам да ти ги стисна , ръцете де ръцете .
7
0
 
0
 
! Отговори
Вундабааа преди 9 години
До Анонимен 6 Ако исках да кажа това щях да напиша всеки като мен. Не се опитвай да ми предугаждаш мислите, не ти достига акъл.
6
2
 
2
 
! Отговори
Естет преди 9 години
Тази Хали ли, Холи ли, каквато и да е, защо си мисли, че някога изобщо е била секси?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До жена: Направо ме заинтригува да ги проверя колко са стегнати. Вярвам, че фактът, че съм 12 години по-млад от тебе, няма да е пречка?!
4
3
 
5
 
! Отговори
жена преди 9 години
Аз започнах да нося редовно сутиен когато бях на около 30г. и то защото на работа вече трябваще да се обличам официално. Сега съм на 42 и винаги, когато мога, не слагам сутиен. Родила съм едно дете - нямам нито една стрия, фигурата ми е перфектна, гърдите също - но защото спортувам и се храня здравословно...а не защото нося през деня сутиен..... Това,че сутиена стяга бюста са абсолютни глупости и измишльотини..Жени, за да изглеждате добре и за да се чувствате добре - СПОРТУВАЙТЕ и не преяждайте!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега си ми идеааааална!!! Само да те барна!!! След години не ми дреме как ще си!!!
2
2
 
8
 
! Отговори
Вундабааа преди 9 години
За това се съвокуплявай с всеки ,който ти падне , че после ще караш на спомени и ще съжаляваш за пропуснатите моменти .
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, чак винаги? Ще те видим след години. ;)