Майк Тайсън бил жертва на сексуално насилие

Актьорът призна, че тогава бил само на 7 години
31 окт 2014 17:10, Мария Дуковска
10
Майк Тайсън бил жертва на сексуално насилие
Майк Тайсън; Снимка: Getty Images

Майк Тайсън внушава респект със своята визия на мъжествен и силен мъж, но в неговото минало се крие тъжна тайна, която би накарала всеки да изпита състрадание към известния боксьор. Самият Майк призна, че като дете е бил жертва на сексуално насилие.

Пенсионираният боксьор сподели, че когато е бил на 7 години, по-възрастен мъж го е „откраднал“ от улицата. След инцидента Майк никога повече не видял своя насилник. „Той ме тормози, насилва ме сексуално и такива неща. Никога не го срещнах отново“, признава Тайсън.

Боксьорът успял да избяга от насилника си, но не споделил на никого какво се е случило. „Аз просто продължих с живота си“, споделя звездата.

Парадоксално, но през 1992 година Майк е осъден за изнасилване и излежава три години в затвора. „Не съм сигурен дали това ме промени, или не“, признава още Тайсън.

Друго разкритие, което боксьорът направи, е, че в даден момент от живота си е имал един и същ дилър на наркотици с Робин Уилямс.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: боксмайк тайсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Става жалък, по телевизиите и радиата вече но го канят и хоп пуска нов трик с нова история... нова книга ли ще пуска, пак ли ще прави реалити шоу не знам, ама за пари какви ли не неща са готови хората да съчинят....
8
0
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
До Циникая вместо *** по-добре се пиши толераст. ако имаш въпроси за насилието, питай децата до 7 годинки или ***. тях още на са им промили мозъците и добре знаят как седят нещата.
7
2
 
4
 
! Отговори
Циника преди 9 години
Една поправка - номер 4 не брои парите "си", а чуждите пари.
6
1
 
9
 
! Отговори
Циника преди 9 години
онбашията, и какво точно поражда насилието, ако не по-голямо насилие? Или ти си мислиш, че детския му живот е бил приятно изживяване с близалка в устата? Естествено, че от мястото, което идва, ще носи в себе си неуправляема агресия. И ще има неуправляема агресия, докато има и места като тези, от които идва Майк Тайсън.
5
5
 
7
 
! Отговори
Циника преди 9 години
4, ти си меко казано не особено умен. Майк Тайсън едва ли е почнал да се боксира с намерението да печели 400 млн. Боксирал се е, за да побеждава. Парите, които е спечелил са косвената награда на това да бъде първи. Имал ги е, вече ги няма. Но той никога не е бил дребна еснафска душица като теб, за да си брои парите.
4
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво го гледайте тоя.Най-талантливиия боксьор в историята -в младите си години просто отнасяше противника.Обаче, едва ли ще се намери по-голям *** от него -пропукал е над $400 млн, наистина се иска много акъл за това.
3
12
 
18
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
доста вероятно си измисля за да си заглади имиджа "ау, насилието поражда насилие" ще каже жалостивия толераст и ще отрони някоя сълза.
2
3
 
6
 
! Отговори
Джо бързия преди 9 години
Този път аз ще почивам. Няма да се пробвсм тоя да го насилвам сексуално.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този като боксьор ме кефеше, после спря да ме кефи, щото съвсем подивя. Напоследък отново ми стана симпатичен, гледам го тук там и въпреки, че е Майк Тайсън, добре се справя с шоуто, което води и изобщо с тв участията си.