Соланж Ноулс се сгоди

Сестрата на Бионсе ще се омъжи за приятеля си Алън Фъргюсън
11 ное 2014 13:11, Мария Дуковска
3
Соланж Ноулс се сгоди
Алън и Соланж; Снимка: Getty Images

Станалата скандална Соланж Ноус следва стъпките на по-голямата си сестра Бионсе и много скоро ще се омъжи. Тя ще сключи брак с дългогодишния си приятел Алън Фъргюсън тази неделя по време на малка, интимна церемония.

28-годишната Соланж и Алън ще си кажат „Да“ в дома си в Ню Орлиънс, където живеят заедно с 10-годишния син на Ноулс. Според UsWeekly на сватбата на по-малката сестра на Бионсе ще присъстват само близки приятели и членове на семейството, като тържествата ще започнат още от петък, когато ще има кино вечер.

В събота всички гости ще се съберат за вечерна репетиция преди официалната церемония в неделя. 51-годишният Алън е като част от семейството на Соланж от дълги години, като дори е работил по видеоклипове на Бионсе.

Това не е първият брак на Соланж. Тя се омъжва за пръв път, когато е само на 17 години за бащата на своя син, но двамата се развеждат през 2007 година. Въпреки раздялата двамата продължават да споделят родителските си задължения.

По-рано тази година Соланж скандализира света, след като в интернет изтече видеоклип, на който се виждаше, че тя напада Джей Зи. Все още не е ясна конкретната причина, но най-вероятно бъдещата младоженка е искала да защити по-голямата си сестра. Малко след това тримата замесени в скандала обявиха публично, че са се помирили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Muslim