Децата на Робин Уилямс наследяват 50 млн. долара

Третата му съпруга ще получи предвиденото в предбрачния договор
Обновена: 12 ное 2014 13:04 | 12 ное 2014 12:55,
6
Децата на Робин Уилямс наследяват 50 млн. долара
Снимка: Архив Reuters

Децата на Робин Уилямс наследяват 50 милиона щатски долара след смъртта му през август, съобщи Контактмюзик.

Актьорът е оставил основната част от състоянието си на синовете си Зак и Коди и на дъщеря си Зелда. Според завещанието му третата му съпруга Сюзан ще получи предвиденото в предбрачния им договор от 2011 г.

Още по темата
Резултатите от аутопсията на Робин Уилямс, обявени миналата седмица, потвърдиха, че той се е самоубил, както и че преди смъртта си е взимал лекарства . След смъртта му стана известно, че той е страдал от болестта на Паркинсон, както и че от много години се е борил с безпокойство, депресия, параноя.

Близки до покойния актьор източници са казали през уебсайта TMZ, че ключов фактор за смъртта му е бил синдром, който се появява при болестта на Паркинсон - деменция с дифузни телца на Леви, при който се появяват халюцинации.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз нещо не разбирам...Преди време се говореше, че имал дългове, пък сега изведнъж 50 млн. долара оставял в наследство.То ясно, че тия пари не са в брой, но как става така, че човек с 50 млн. активи се води за задлъжнял.....
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който знае английски да потърси марк марон (комик който сега прави под кантове, интервюта) с робин улеснява в един момент говорят за опитите му за самоубийство
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почивай в мир!Един положителен човек за света си отиде.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечето българи са убедени, че парите правят яастливи хората, но примерът с Робин Уилиамс, Майкъл Джексън и т.н. показват, че това изобщо не е така!
1
0
 
31
 
! Отговори
Явор преди 9 години
Поклон! Голям беше!