Кайли и Дани Миноуг: Ние не се конкурираме

Двете сестри заснеха обща фотосесия
12 ное 2014 17:40, Мария Дуковска
1
Кайли и Дани Миноуг: Ние не се конкурираме
Снимка; сп. Harper's Bazaar, Австралия

Сестрите Кайли и Дани Миноуг са известни телевизионни и музикални звезди повече от 20 години. За първи път обаче двете позират заедно за корицата на модно списание. Двете неостаряващи красавици позират в нежна прегръдка за декемврийски брой на списание Harper's Bazaar, Австралия.

Синеоките дами споделят в изданието, че от малки са си много близки, че никога не са се конкурирали, въпреки че са се изявявали на едни и същи сцени и че винаги ще си бъдат опора в живота една на друга.

"Като сестри, ние знаем силните и слабите си моменти. За нас най-трудното нещо е било, когато в медиите е излизала информация, че се конкурираме. Всъщност ние се обичаме и винаги сме си били страшно близки", казва Дани.

Тя споделя, че са имали спорове с Кайли, но че те винаги са били за обичайни момичешки неща, а пререканията им винаги са завършвали с бързо помирение."

Освен това сестрите споделят, че и двете са необвързани към този момент, но че и двете очакват някой ден отново да се влюбят. Дани казва: "Искам да срещна мъж, който да ме кара да се чувствам удобно, да бъде моя сродна душа." Кайли добавя: "Аз вярвам, че отново ще се влюбя, но просто не знам кога."

Вижте снимки на двете неостаряващи сестри в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, и двете дядо попе, и двете!