Семейната идилия на готвача милионер Джейми Оливър

Топ кулинарът дава интервю заедно с жена си за пръв път
Обновена: 12 ное 2014 08:39 | 12 ное 2014 08:35, Мария Дуковска
9
Семейната идилия на готвача милионер Джейми Оливър
Снимка: сп.RED

Джейми Оливър позира за корицата на новия брой на британското списание Red (декември/2014), в компанията на жена си Джулс и четирите им деца.

Съпрузите дават първото си съвместно интервю и разкриват тайната на своя щастлив брак. Джейми споделя, че тайната се крие във взаимните компромиси, тъй като в дома им цари голям хаос от деца, баби и дядовци и дори няколко гъски, а това води до постоянната заплаха от спорове и караници.

Семейство Оливър стават известни преди 15 години, когато той започва своето първо кулинарно предаване по телевизията. Междувременно двамата успяват да се сдобият с четирите си деца - Попи (12), Дейзи (11), Петъл (5) и Бъди (4).

Джулс споделя в интервюто, че двамата наистина водят прекрасен живот, въпреки че имат много натоварени ежедневия и не могат да избягат от реалността. Тя казва:

"Ние отиваме всички на плажа, заставаме преди един наистина прекрасен пейзаж, започваме да му се наслаждаваме и... две секунди по-късно едно от децата започва плаче, друго избухва гневно, но се опитваме да го приемаме с чувство за хумор."

Джулс добавя: "С четири деца в семейството ни цари вечна анархия". Джейми пък добавя, че въпреки хаоса връзката им продължава да работи.

"Всъщност аз наистина се интересувам да чуя това, което другите имат да ми кажат. Мисля, че проявата на търпение е важна в едно семейство", казва той. Джейми също така разкрива, че редовно прави вечер масаж на краката на жена си.

Тя пък казва: "Бих искала Джейми да работи по-малко, но съм свикнала с неговия работохолизъм." Тя самата също е доста заета напоследък, откакто си има своя колекция от детски дрехи (Little Bird) за веригата магазини Mothercare.

Джейми казва: "Мисля, че щастливите жени са тези, които получават по малко и от двете - и интересна работа и майчинство, но и двете да не са на пълно работно време."

В това изказване Джулс му противоречи: "Нямам нищо против да бъда единствено майка на децата ни и съпруга на Джейми. Дори обмислям перспективата да разширим семейството си още повече. Имаме доста голяма къща, така че има пространство за още деца."

Вижте снимките на семейство Оливър в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
17
 
! Отговори
Хехе преди 9 години
Много си е добре жена му, кой знае вие (или жените ви) какви сте (или са). Голям фен съм на Джейми, някои хора разказват увлекателно, той е единственият, който успява да "готви увлекателно", да не говорим с каква лекота го прави. Радвам се, че се радва на голямо и щастливо семейство.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за 3 кирливи снимка да влизам в тялто ай сиктир бе
6
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
shto za zavist i zloba...samo bulgarin go moje tova...tup narodsram me e 4e sum bulgarka osobeno kogato takiva komentarii sa postnati. Ama kakvo drugo moje da pravi edin nehranimaiko, kompleksar i zlobartup narod
5
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малеееееей, жена му е крокодил бе! Как не се смущава да се снима?!?
4
20
 
4
 
! Отговори
ha преди 9 години
точно като булдозер изглежда -точно..
3
1
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Сладури.
2
19
 
11
 
! Отговори
шеф Петров преди 9 години
Джейми е симпатяга, но британец - готвач ми звучи като *** - скиор или плувец...абе нещо като куца змия.
1
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жена му е като багер в лицето.