Ричард Гиър може да "олекне" със $100 млн. след развода си

Бившата му ще търси солидна част от богатството му
20 ное 2014 20:01,
14
Ричард Гиър може да "олекне" със $100 млн. след развода си
Ричард Гиър Снимка: Архив Reuters

Портфейлът на холивудската звезда Ричард Гиър може да "олекне сериозно", след като се заговори, че при развода им съпругата му, актрисата Кери Лоуъл, ще иска над 100 милиона долара, съобщи Контактмюзик.

65-годишният Гиър, който само за 2013 г. е заработил 82 милиона долара, и 53-годишната Лоуъл се разделиха през септември миналата година след продължил 11 години брак. През юни тази година актрисата и бивш модел подаде молба за развод, припомня изданието.

Бившата двойка все още е в процес на обсъждане на бракоразводното споразумение. Източници от обкръжението им твърдят за в. "Ню Йорк пост", че вижданията на Ричард Гиър и Кери Лоуъл за това колко пари трябва да получи актрисата след развода сериозно се разминават. Според приближен на Лоуъл тя ще настоява, че заслужава солидна сума, тъй като е "пожертвала кариерата си", за да отглежда сина им Хоумър, който сега е 14-годишен.

Адвокатът на Кери Лоуъл Робърт Коен казва, че е твърде рано да се разискват финансови подробности, но признава, че клиентката му ще търси "справедлив дял" от състоянието на Ричард Гиър, оценено на 250 милиона долара.

Говори се също, че Гиър не е доволен от новата връзка на Лоуъл, която тя се опитва да опази в тайна, тъй като има авантюра с мъж, понастоящем също преминаващ през скъп развод.

След раздялата с жена си Ричард Гиър излизаше с водещата на кулинарното риалити "Top Chef" Падма Лакшми. През октомври стана ясно, че двамата са се разделили след продължила едва шест месеца връзка. Като причина за раздялата на Гиър и Лакшми бяха посочени натоварените им графици.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Petar, NY преди 9 години
До 11 БенитаЗащо да е нещастен? Колкото и щастливо да си женен, няма по-добро от това да си разведен. Това е ако имаш пари разбира се. :))
10
0
 
3
 
! Отговори
Бенита преди 9 години
Гледах по телевизия "Дива" любимият ми филм с негово участие "Есен в Ню Йорк". Партнираше си с друга моя любимка Уинона Райдър. Този филм съм го гледала преди много време, но с удоволствие си го припомних отново. Препоръчвам го на всички романтични души. Там Ричард Гиър и Уинона Райдър са великолепни и разтърстващи. Боже, каква игра, какво превъплъщение. Легенди, поне остават в сърцата на хора имащи сетива за стойностните неща в живота! Жалко, че те са нещастни в личният си живот! Но са велики!
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя пък не спря да се жени и развежда....беше си грозен като млад, а сега още повече дори и с 82 млн на година. Моя мъж няма милиони, ама е хубав, умен, достоен човек и не работи като имитатор, а строи къщи и след него ще остане нещо.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ричард Гиър на 65 тя на 53. А винаги съм си мислел че между тях има 30г. разлика, тя изглежда много, много по-млада от него.
7
1
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Аз се чудя тези за какво се женят изобщо, като разводът им е в кърпа вързан?! Ама парите трябва да се въртят, нали?!
6
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 9 години
тез милиони за нищо ги нямат е
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудят се как да си разпределят стотици милиони и тия ли сега да ги мислим?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като се женят за пари, така ще е. Ние като нямаме пари, се женим по любов.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който кара на ръчна не е застрашен от подобни новини.
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе що ли ми се струва, че малко си измисляте? Мадона кат се развежда с Гай Ричи преди няколко години й изчислиха богатството накъм 500-600 милиона (а тя е суперзвезда)Тоя пък с какво толкова е заслужил и известен, че за една година 82 милиона?
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Божеееее, парите се въртят при всякакви измислени зрелищни атракции. За една гадина получил 82 млн., а хората които бъхтят и се трудят за благото на всички, получават жълти стотинки. Скоро тази световна пирамида ще рухне.