Ако бях с по-лабилна психика, просто нямаше да издържа!

Българската мисис Анита Желева се гордее, че я сравняват с Памела Андерсън
Обновена: 21 ное 2014 15:45 | 21 ное 2014 11:56,
443
Ако бях с по-лабилна психика, просто нямаше да издържа!
Снимка: Facebook

Толкова негативизъм се изля, че ако бях с по-лабилна психика, просто нямаше да мога да издържа. Това заяви пред Нова тв българската претендентка за титлата "Мисис Свят" Анита Желева.

Още по темата
Около българската представителка на конкурса се вдигна голям шум в социалните мрежи, като коментарите по адрес на Желева бяха предимно иронични и саркастични.

Въпреки това обаче красавицата оправда сънародниците си. „Мисля, че българите всички сме много изтормозени като цяло и на хората им е много по-лесно да напишат нещо лошо, отколкото добро“, каза тя и заяви, че й е мъчно за хората, които сядат на компютъра, за да напишат нещо лошо. „Не се учудвам, че се случва, но просто нямам думи“, лаконична бе Желева.

Нашенката коментира и показаните в медиите нейни снимки. По думите й, когато няма фотошоп, има изненади. „Аз явно пуснах тези изненади във Facebook и съжалявам. Медиите не пропуснаха да подберат точно тези 2-3 снимки, където съм ужасна“, коментира тя. „Искам да разтворя душата си да я видят нея“, отсече още Желева.

Живеещата в САЩ дама сподели още, че се гордее от сравненията с Памела Андерсън, тъй като много харесва русата изкусителка.

Претендентката за коронката на "Мисис Свят" разказа и за самия конкурс. Тя посочи, че е щастлива от създадените приятелства. Въпреки че била притеснена в началото, но я приели добре.

Макар че била обещана среща с президента на САЩ Барак Обама, тя не се състояла. За сметка на това посетили Белия дом.

Желева бе категорична, че на конкурса не се набляга толкова на външната красота, колкото на вътрешната. В тази връзка тя заяви, че гърдите й не са важни, а са просто допълнение.

Доволна от конкурса, Желева е убедена, че няма какво по-хубаво да й се случи. Определи изживяването като върха на удоволствието и черешката на тортата.

„Аз нямам нищо на втори план в живота си, всичко е на първи, искам да опитам от всичко“, коментира Желева за музикалната си кариера и отправи пожелание към всички да пробват от всичко, защото нямало време и животът бил твърде кратък.

Няколко часа по-рано чрез страницата си във Facebook Желева пожела на всички, които я коментират "негативно на Facebook", "да не видят секс до другия конкурс".

Чуйте и един от хитовете на Анита Желева:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
0
 
2
 
! Отговори
ЯВЕРТ преди 9 години
"Ако бях с по-лабилна психика, просто нямаше да издържа!" ...?!?!?!?!? Аз съм в шок от наглостта и безочието на тази жена. С пеене щяла да впечатли журито.....пеене?!?!?!? Тази визия, това лице, този глас, този толкова тъмен цвят на кожата, това нечистоплътно излъчване........?!?!? И въпреки всичко не е луд, който яде баницата, а който му я дава! Някой трябва да ги хване тези, които са я изпратили и да им потроши *** канчета и алчните ***!
350
1
 
6
 
! Отговори
гандалф преди 9 години
айде стига сте плюли по тоя *** бе ,сънародници...всички явно сме на едно мнение...*** си е *** ...но !...да се запитаме ...имаме ли право да съдим този клоун...имаме ли право да се наречем повече човеци отколкото нея....Господ да се смили над грозната и муцуна ,но все пак....къде е истината?!
349
1
 
16
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Настоятелно моля, dnes.bg да не публикуват снимки на този страшен хуманоид(?), особено във вчерните часове! Дори Стивън Кинг изпада в страхова невроза и сънува ужасяващи кошмари при появата на този образ, а повечето хора сме с доста по-лабилна психика и наистина не издържаме.
348
0
 
10
 
! Отговори
Joro преди 9 години
Welcome to PR of Chalgaria!!!
347
0
 
12
 
! Отговори
любител преди 9 години
Конкурсът за какво е бил - за "мис", "мисис" или за някакъв вид порнозвезда? Клипчето по-горе сочи към последното. И потвърждава за пореден път, че за да участваш в конкурс за красота / и да го спечелиш/ не е важно да си красив, а да има с какво да си платиш! За България това е основното правило......за жалост! А българките били едни от най-красивите, казват. Как да разбере човек?
346
0
 
5
 
! Отговори
олеле преди 9 години
разбрах,че Австрйската наденичка, загоряла от завист,като прочела ,че нашата хубавица е по отдумвана от нея.
345
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще и се на тази грозотия да е сексапилна. Това ,че излъчва вулгарност не значи сексапил
344
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това нещо защо използва думата психика. Като го гледам ми се струва че съществува само на инстинкти.
343
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за каква завист може да става на въпрос. Кой би завиждал на такъв звяр. В крайна сметка смятам ,че всеки може да изрази мнението си и най- вече възмущението си. След като това същество не може да се прецени какво представлява редно е някой да му каже да не се излага повече.
342
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има много секс в тая жена!
341
13
 
3
 
! Отговори
Мафиот преди 9 години
Завиждайте колкото си искате но не вие, а тя ще ходи да си прави кефа и да на ни представлява пред света!
340
2
 
9
 
! Отговори
дим преди 9 години
щом миските ни са такива представетиси какво ще си помислят хората за обикновенния Българин,уранготан
339
0
 
25
 
! Отговори
пират флинт преди 9 години
Ама защо наистина обръщате внимание на външния вид бе, хора?! Не виждате ли каква душевна чистота и красота се лее от поведението на тази госпожа, особено добре отразено на култовите и снимки с Азис и др. подобни?! А песента от клипчето така ме развълнува със съдържателния си текст и прекрасните вокални данни на дамата! Какво душевно богатство и красота само!
338
3
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Тук любов се лее. Мен пък тва момиче ми харесва и си я представям как чете книга на дивана докато аз си дремя.
337
0
 
33
 
! Отговори
тя преди 9 години
Оставете жената на мира , не виждате ли , че има физическо ,а мисля и умствено увреждане!
336
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не. Той е по-красив.
335
0
 
24
 
! Отговори
борислав преди 9 години
Абе, това не е ли Виктор Калев?
334
0
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
какъв ужаст!!!!
333
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия от "Мисис Свят" като нищо могат да ни осъдят за уронване престижа на конкурса.
332
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е верно - ние ако бяхме с по-лабилна психика нямаше да издържиме.