Дженифър Лопес гони целулита с крем от диаманти

Певицата глези кожата чрез нестандартни терапии
24 ное 2014 14:36, Мария Дуковска
11
Дженифър Лопес гони целулита с крем от диаманти
Дженифър Лопес, Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес определено е жена, която полага много усилия за своя перфектен външен вид. Редовната ексфолиация на своята кожа певицата извършва не с какво да е, а с най-добрия приятел на жените – диамантите.

Бившата съпруга на Марк Антъни използва специален крем, който съдържа „диамантен прах“ като съставка, обещаваща запазването на красива кожа без целулит.

„Тя е склонна към целулит и когато качи килограми, те винаги са в бедрата. Откакто започна да ексфолира кожата си всеки ден, краката ѝ никога не са изглеждали по-добре“, сподели източник пред списание OK!.

Към диамантената терапия Дженифър Лопес е добавила редовни процедури за почерняване на кожата, с които да си осигури винаги перфектен вид.

„Джен казва, че кремът с диаманти не само прави кожата гладка, но и задържа тена за по-дълго време“, каза близък до певицата.

Перфектната визия на Джей Ло се дължи и на специална контролирана диета и 90-минутни тренировки, които личният ѝ треньор, Трейси Андерсън, е изготвила единствено и само за нея.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно от този диамантения крем как и се промени структурата на лицето... Знаем ги ние тези кремове, особено в Холивуд. Имало е пак игри на скалпела , в което няма лошо, тя с вида си си вади хляба, но поне да не лъжат....
5
0
 
33
 
! Отговори
Мичио Каку преди 9 години
Гравитационното поле на "*** на Дж. Ло" привлича целулита от околните ***, което е много сходно с начина, по който действа второто най-голямо планетарно тяло в слънчевата система, след *** (Юпитер) на околните планетарни тела. В този ред на мисли, можем да кажем, че както Юпитер предпазва Земята от комети и астероиди, измествайки ги от орбита, така Задникът ни заплашва, като привлича все повече и повече такива тела към нашата планета.
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леле майко, какви глупави суеверия.едни пият пикня, други си инжектират кръв подкожно, трети се мажат с диамантен прах...в 19 век е имало дори и такива които пият раиоактивна вода защото са я смятали за еликсир и енерджи дринк.на този които я е пил разбира се му е паднало ченето след няколко месеца...и той е бил такъв - заблуден миилионер...
3
0
 
38
 
! Отговори
браво на анонимните преди 9 години
Дуковска пак ни втрещи с изключително важна и обогатяваща информация...Обичам този сайт само заради остроуммните коментари!
2
1
 
39
 
! Отговори
всичко е до време преди 9 години
Ще ексфолира, ексфолира и накрая ще се сбабичоса.
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да пробва със шкурка...