Марго Роби: Aктьорството ме научи на занаята на мошениците

Марго Роби и Джейк Гиленхал потъват под водата за новия арт брой на списание W
Обновена: 24 ное 2014 14:48 | 24 ное 2014 13:14, Теодора Драгоева
1
Марго Роби: Aктьорството ме научи на занаята на мошениците
Снимка: сп. W

Марго Роби е истинска подводна богиня в новата си сесия за списание W (декември/2014). Австралийската актриса направи големия си пробив в Холувид с ролята си във "Вълкът от Уолстрийт", където си партнира с Леонардо Ди Каприо, а скоро ще я гледаме в лентата "Фокус" с Уил Смит.

Сексапилната блондинка позира в една зашеметяваща странна сесия на Бил Виола за специалния арт брой на изданието. Макар и под водата, тя носи приказни рокли на Donna Karan и Rodarte.

Преди да се гмурне, 24-годишната актриса е споделила пред списанието как е спечелила кастинга за ролята си във "Вълкът от Уолстрийт" на Мартин Скорсезе: "Отидох на прослушването в Ню Йорк, облечена в дънки и ботуши, и режисьорът ми хвърли един поглед и ми каза веднага да отида да си купя прилепнала рокля и обувки с високи токчета и да се върна. Върнах се облечена така, но докато си четях репликите, си мислях колко много ми убиват обувките. Всъщност това помня най-вече от кастинга."

Освен това Роби споделя, че се опитва да черпи вдъхновение в кариерата си от старата школа на Холивуд и най-вече от Грейс Кели. Тя споделя и какво е научила от работата си по филма "Фокус", където с Уил Смит играят двама крадци. Тя споделя: "След този филм вече знам как да открадна часовник от ръката на човек, а това е едно полезно умение!"

Горещият холивудски актьор Джейк Гиленхал е на другата корица на списание W, в броя "Art & Fashion". 33-годишният Джейк също позира как потъва дълбоко под водата, отново за фотографа Бил Виола. Гиленхал е облечен в дрехи на Hugo Boss.

Пред списанието той говори за последната си роля в "Лешояда": "Като четях сценария, си представих моя характер като червей ...По сценарий той не е слаб, но аз го виждах като животно, което ловува гладно през нощта. В моите роли аз винаги търся крайните усещания, независимо дали става въпрос за дискомфорт, възбуда, омраза или любов. Харесва ми да съм изпълнен с емоция."

Вижте снимките от оригиналната сесия с Марго и Джейк в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Можехте на тази красива жена да сложите по-свестна снимка!