Рийз Уидърспун: Критиките за визията на Рене Зелуегър са ужасни

Вижте кои са най-успешните актриси на 2014-та според списание Hollywood Reporter
26 ное 2014 22:39, Теодора Драгоева
4
Рийз Уидърспун: Критиките за визията на Рене Зелуегър са ужасни
Снимка: The Hollywood Reporter

Преди всеки награден сезон в киноиндустрията списание Hollywood Reporter посвещава няколко свои броеве на актьорите и актрисите, за които се счита, че са направили най-силни роли през изтеклата година и които имат реален шанс да получат награди за работата си.

Този път изданието е събрало на своята корица актрисите Рийз Уидърспун, Ейми Адамс, Хилари Суонк, Джулиан Мур, Патриша Аркет, Лора Дърн и Фелисити Джоунс.

Рийз е може би най-откровена в интервюто. Тя споделя какво е нейното мнение по отношение на критиките, които колежката ѝ Рене Зелуегър получи наскоро за своето променено лице. „Това е ужасно, жестоко, грубо и неуважително! Не мога да изкажа колко съм потресена и притеснена от тези критики“.

Рийз допълва: „Не знам защо едни жени могат да бъдат толкова злобни към други жени?! Защо трябва да се разкъсваме помежду си? Това ме подлудява. Например, когато се заявява, че еди-коя си изглежда страхотно без грим, а друга е ужасна без грим, това е грозна нападка. Мисля, че е един вид жестокост.“

В интервюто актрисите също така обсъдиха скорошния скандал с голите снимки на Дженифър Лорънс, които изтекоха в мрежата, след като хакери ги присвоиха от нейния личен телефон.

„Чувствам, че няма нищо лошо, когато двама влюбени, които споделят сексуалната интимност, си разменят подобни снимки. Това е нормално. Това се случва на много двойки“, казва Патриша Аркет. „Това, което не е нормално, е когато една общност реши, че може да се набърка грубо в твоя сексуален живот и да се опита да го открадне.“
 

За да разгледате снимките на актрисите, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
да бе преди 9 години
Тази какво се прави на красавица..всички сме виждали нейни снимки без грим - една обикновена лелка си е !
2
2
 
2
 
! Отговори
баба Пена преди 9 години
Че Рене кога е изглеждала добре?Винаги е приличала на безцветно розово прасенце.Толкова безлично и безизразно лице има,че винаги ме е учудвала с това,че е никоя,че няма присъствие,че не оставя спомен,а само привкус на боза.Ако някой ме накара да я опиша бих казала,че първата ми асоциация е само за цвят - бледорозов безкрай.
1
1
 
5
 
! Отговори
Съвестна преди 9 години
Напротив - критиоките към нея са кристално чисти, като образ в огледало. Това, че действителността не и харесва, си е нейн проблем.Това ни чака всички - остаряване и погрозняване, но защо и трябваше да отрича, че е така окепазена в следствие на пластична операция? Тя доброволно е ускорила постигането на сегашния си сбабичосан вид и ще види вече добра роля през крив макарон.