Чарли Хънам e любовник художник за Vogue

Горещият актьор набра голяма популярност, след като отказа главната роля във филма "50 нюанса сиво"
27 ное 2014 17:56, Теодора Драгоева
1
Чарли Хънам e любовник художник за Vogue
Снимка; сп. Vogue

Чарли Хънам се превъплъщава в художник любовник в новия брой на списание Vogue, САЩ (декември/2014). Красивият блондин от сериала „Синове на анархията“ сигурно е единственият актьор в Холивуд, който се превърна в истинска звезда, не приемайки, а отказвайки роля.

Вероятно помните, че Чарли беше първият избор на продуцентите за екранния образ на Крисчън Грей в „Петдесет нюанса сиво“, но той отказа ролята и тя беше поета от ирландеца Джейми Дорнан. Този факт обаче никак не навреди на кариерата на Хънам, а точно обратното – даде ѝ тласък.

Всички хора (жени най-вече) запомниха името му, от модните списания започнаха да го канят за различни фотосесии и интервюта, а дизайнерът Калвин Клайн го избра за лице на последния си мъжки аромат – Reveal.

Този път Хънам е звездата в модна сесия, заснета от известния фотограф Брус Уебър за модната Библия. Снажният хубавец позира заедно с прекрасните модели Каролин Трентини и Анна Еверс, които са в ролите на негови музи, а той е заплетен в любовен триъгълник между тях двете.

34-годишният актьор носи дрехи на Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein и др. На някои от кадрите той е сниман гол до кръста на своя мотор.

Вижте снимки на Чарли за Vogue-САЩ в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари