Де Ниро - кока и секс с шоколадови мацки

Лъсват най-мрачните тайни от живота на актьора
28 ное 2014 14:52, Александър Попов
31
Де Ниро - кока и секс с шоколадови мацки
Снимка: Reuters

Нова скандална биография разкрива най-мрачните тайни на Робърт де Ниро и разказва за любовните връзки на холивудската легенда с Ума Търман, Уитни Хюстън и Наоми Кембъл, пише в. "Дейли мейл".

Де Ниро никога не е говорил открито за личния си живот и дори неговите близки екранни партньори и партньорки не узнаха нещо кой знае какво за неговото житие-битие.

Тази празнина се опитва да запълни филмовият критик Шон Леви с новата си книга "Де Ниро: Един живот". В нея авторът твърди, че на върха на своята слава актьорът се е отдавал на кокаинови оргии и на серийно ухажване на жени с предимно тъмен цвят на кожата.

Въпреки скандалните си разкрития Леви се възхищава от перфекционизма на Де Ниро, който учи усърдно сицилиански диалект, за да пресъздаде образа на Вито Корлеоне в "Кръстника II". И наддава над 30 килограма и тренира бокс, за да влезе в кожата на Джейк Ла Мота в култовата лента на Мартин Скорсезе "Разяреният бик".

Леви твърди в книгата си, че актьорът умишлено криел личния си живот, защото кътал тайни, които не били за пред хората и не искал никой да ги узнае. Де Ниро пропуснал десетилетието на хипитата и увлечението им по LSD, но хванал "следващия влак" и силно се пристрастил към кокаина. Любовта му към белия прашец го сближила с комика Джон Белуши, също подвластен на този порок, от който в крайна сметка починал. Когато научил за смъртта му от свръхдоза, Де Ниро се разплакал. В партитата им се включвал и колегата им Робин Уилямс, който преди няколко месеца се самоуби.

В тези години сексуалният живот на Робърт де Ниро бил твърде разгулен. Той не се обвързвал трайно с никоя от партньорките си, за да има по-богат избор. Падал си предимно по атрактивни афроамериканки с голяма гръдна обиколка. В този списък попадат чернокожата певица Хелена Спрингс, Наоми Кембъл, Уитни Хюстън, манекенката Вероника Уеб.

Що се касае до завоеванията му от бялата раса, той се отнасял много зле към дамите, които не поддавали на авансите му. Типичен случай е актрисата Сибил Шепърд, чийто живот Де Ниро превърнал в истински ад по време на снимки.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Робърт де Ниро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки има право да живее както си иска, най-вече пък хора изкарали толкова пари по честен начин. При все това, и звездния ми статус, този човек никога не ми е бил симпатичен. Като актьор Ал Пачино е поне два пъти по-добър, много по-артистичен. На то само му дай да ръмжи и да се прави на страшен.
23
4
 
2
 
! Отговори
геновева преди 9 години
Най-големия секс символ
22
2
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
До Тоя Леви, Поредната грозна еврейска мижитурка , която освен гейове друго не е могла да привлече и затова Де Ниро е обект на злобата му !
21
0
 
6
 
! Отговори
Шъ смъркъ я преди 9 години
Един грам Кока (истинска не като Софийската 0,2% другото амфета) е 150 $ -стига за едно парти за един е аз ли да смъркам със заплата за 3 партита дето съм е
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименако тва е смисълът на живота, да консумираш по много от всичко без да си даваш сметка и да си арогантен когато не го получаваш, е много пропилян живот....
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А после жените били клюкарки,а? :)))) Не мога да разбера това болно любопитство и ползата от него, кой с кого спал, къде ходил, кога се друсал. Ако ще и на полилея да се е друсал и чукал - пука че ми дреме на чорапа, за мен е важно удоволствието от филмите му.
18
2
 
20
 
! Отговори
Тоя Леви, преди 9 години
като е филмов критик, защо не пише за филмите му, а за личния му живот!?...Нормално е хората на изкуството да водят по-необичаен живот. Открил топлата вода.Могъл е, ходил е с хубави жени. Какво да правим, да го съдим ли?*** жълти глупости.Де Ниро е велик актьор, има си семейство, много деца, между които едно болно, и си се грижи за тях.Предпочитам да изгледам негов филм повторно, отколкото да чета книги, писани с цел печалба на чужд гръб...
17
1
 
17
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
В киното има лоши,добри,много добри,превъзходни актьори и двама титани,които стоят над всичко това-Робърт де Ниро и Ал Пачино!
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно, че са видяли и усетили и второ, че ще останат имена в историята. И двамата са едни от най-големите на всички времена. Сега, кой е по-голям е трудно дасе каже.
15
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 16Смисълът на живота е че такива *** като теб ще умрат невидяли и неусетили нищо от този живот, А хора като Ал Пачино И Робърт Де Ниро за своите 75 години са видяли толкова неща, усетили са толкова неща, ходили са на толкова места по света, че все едно ти за безброй твои мизерни живота не можеш да го преживееш това.
14
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
#15 e nali skoro shte umrat ot starost, kvo znachenie ima kvo sa pravili
13
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 5Наистина Ал Пачино в Белязаният прави ненормална роля непосилна за никой друг актьор. Там е БОГ. А Робърт де Ниро както и Ал са опитвали от всичи сладости на живота на младини. Няма к'во да се заблуждаваме. Това са хора грабили с шепи от живота и са видяли всичко на този свят! Поклон!
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Никога не се обвързвай с нещо, от което не можеш да се отървеш за 30 секунди" :) от филма "Жега". За жените може би важи, а за кокаина? :) Велик актьор е и ме кефи :)
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСКАМ КОКА ИСКАМ КОЛА, ИСКАМ ДА СИ ВЕЧНО ГОЛА.
10
1
 
21
 
! Отговори
Списаревски преди 9 години
Кога евреите плачат? Когато се роди "грък".
9
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леви ли е, не ми го хвали!
8
7
 
53
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
НЯМА НОРМАЛЕН ПРЕУСПЯЛ ЧОВЕК ЗА КОЙТО КАТО ПИЧВИЦА ДА НЕ СЕ Е ЗАЛЕПИЛ НЯКОЙ МИРИЗЛИВ ЕВРЕЙН ЗА ДА ЦИЦА КИНТИ..ДОРИ И МАРСИЯНЦИ ДА НИ ПОСЕТЯТ ПАК ВЕЧНИЯТ ЕВРЕЙН ЩЕ Е ЗАМИСЛИЛ КАК ДА ГИ ЗАСТРАХОВА В КОЯ БАНКА ДА ГИ НАБУТА..И КОРАБА ИМ КАК ДА ПРОДАДЕ..ИНАЧЕ ЩЕ ГИ ОБВИНИ В АНТИСЕМИТИЗЪМ..ПРОСТО *** СА ДОЛНО ПЛЕМЕ
7
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еврейчето иска да *** лесни парички и наспидал биография на един от най- големите актьори за всички времена.И кое е скандалното - млад е бил,преуспял,богат.Обикновено това върви с кокаин и красиви жени.
6
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаил Билалов (Джаро)- нашият Ал Пачино! Велик!
5
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 3Най-големия с Ал Пачино, но Ал наистина го бие. Няма такава брутална роля в киното като в Белязаният! Нищо че не получи Оскар за нея.