Кара Делевин не била достатъчно слаба за "ангел"

Така поне смята моделът Робърт Кониц
Обновена: 8 дек 2014 18:06 | 8 дек 2014 18:00, Теодора Драгоева
12
Кара Делевин не била достатъчно слаба за "ангел"
Кара Делевин; Снимка: Getty Images

Кара Делевин е едно от най-успешните лица в света на модата, но тя не бе част от шоуто на Victoria's Secret, което се проведе в началото на месеца в Лондон. Според хърватския модел Робърт Кониц 22-годишната чаровна британка не е в достатъчно добра физическа форма, за да се представи по бельо.

Той сподели: „Те са известни със своята строгост – ако се отпуснеш дори малко, вече не те искат. Така че аз не бях изненадан, че Кара не дефилира тази година. Блъснах се в нея на Британските модни награди и тя изглеждаше много подпухнала“.

Освен Кара Делевин към групата на ангелите на Victoria's Secret не се присъедини и набиращата все по-голяма популярност Кендъл Дженър.

До този момент Кара е била част от модното шоу два пъти – през 2012 и 2013 година. 19-годишната Кендъл пък все още не е направила своя дебют за известната марка бельо, макар че самата тя споделя, че мечтае за това.

Говорителят на Victoria's Secret отказа да коментира причините, заради които Кара Делевин не е била част от тазгодишното модно шоу.

Още новини за звезди можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
32
 
! Отговори
аз преди 9 години
Не защитавам в последно време доста еманципираните дебеланки и смятам,че височината е хубаво нещо.Но модата трябва да разбере,че и една жена под 170 с хубаво тяло може да изглежда точно като модел от виктория'с сикрет,стига да се предлагат дрехи специално за този ръст.Серия petite.Ало, дизайнерите.Озаптете се малко. Можем да отслабваме,но няма как да си удължим ръста.Съобразявайте се с това.Всички дрехи трябва да се предлагат в различни варианти освен според теглото, а и според ръста на човека.
6
8
 
32
 
! Отговори
slan преди 9 години
По принцип за модел не може да се реши от една и няколко статични снимки, важно е как е в движение, как общува, как се движи, жестикулира и друго. На мен ми се вижда много дебела.
5
8
 
39
 
! Отговори
батман преди 9 години
Малко уточнение за журналистката, преписала тази статия. Хърватският манекен със сигурност не се е блъснал в манекенката на някакви награди. Изразът "bumped into her" на български не се превежда "блъснал се с нея" макар че в речника срещу "bump" пише "блъскам се". Тази дума, както и много други, има повече от едно значение. В случая е правилно да се преведе като "срещнах я случайно". Хайде по-внимателно като преписвате, че ще излезе, че манекените играят пого на Модните награди.
4
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Виктория Сикрет е важно гащите и сутиените да изпъкват.... Рекламиращите ги момичета трябва да са кльощави, бледи и безлични като пред умирачка.... Гади ми се от тези уж модни дефилета.
3
8
 
47
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Взимам я и такава дебела...............
2
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
някой виждал ли е ангел да го опише и няма ли дебели ангели?
1
8
 
42
 
! Отговори
ACID преди 9 години
Кара Делевин e доста по-слаба от някои модели, които от години работят в VS. Може да и разгледате Fb страницата. Ханша и крачетата и са перфектни. Има друга причина, за да не е вътре и сигурно е конфликт на интереси.