Мадона: Напоследък съм се обсебила от мисълта за смъртта

Певицата признава, че е опитвала всички възможни наркотици
8 дек 2014 20:27, Мария Дуковска
29
Мадона: Напоследък съм се обсебила от мисълта за смъртта
Снимка: Interview

Мадона разголи гърдите си в новия брой на списание Interview. След известно затишие 56-годишната поп звезда засне поредната си провокативна садо-мазо фотосесия, доста характерна за нея.

Кралицата на попа позира за трите различни корици на американското издание и по-точно за неговия арт брой (декември/януари).

Мадж е позирала за фотографското дуо Мерт и Maркъс. Сексапилната певица позира в дрехи на Givenchy, Alexander McQueen, Agent Provocateur, Prada, Eres, Miu Miu, Rochas, Fendi, Gucci и Nina Ricci.

Ето и няколко акцента от интервюто с певицата:

За смъртта: „Станала съм много обсебена от смъртта напоследък. Идеята, че никога не знаеш кога ще умреш, е плашеща. Затова човек трябва да направи всичко възможно, за да получи най-доброто от живота.“

За провалите: „Не мога да кажа, че приемам добре провалите, но когато човек е артист, той се учи непрекъснато. Постепенно разбрах, че в живота ще има неща, в които няма да съм добра.“

За употребата на наркотици: „Аз съм опитвала всички възможни наркотици, и то наведнъж, но веднага след като го направих, започнах да се наливам с тонове вода, за да изчистя тези вещества от организма си. След като се прочистих, никога повече не опитах.“

Вижте снимките на провокативната Кралица на попа в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Мадонаинтервю
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
суета сеут преди 9 години
Ама как са я загладили с фотошопа, даже на една снимка двете и гърди са слети в една.Истината се вижда във филма "Отнесени от бурята" - ако въобще издържите да го изгледате, защото е пълна боза.
14
1
 
1
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
9, най-голямата илюзия е това, че далеч от там, където душата ти сама е избрала да се роди ще намериш неща, ценни за загубване, които да те държат към живота.Ако бях останала навън щях да пукна гарантирано. Човек първо умира, когато умре от мъка душата му. Затова винаги трябва да я слушаш.
13
2
 
0
 
! Отговори
tctctc преди 9 години
lele kakva zloba se lee
12
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Баба ти Мадона,как няма да е обсебена от смъртта! Тази жена постигна всичко и опита от всичко в света и вече е изчерпана откъм мечти и идеи.Там бързо ги правят звезди и бързо ги изчерпват и повечето звезди си слагат край на живота преждевременно.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво са я направили хирурзите то път? Прилича на Джесика Частейн на първите 2 снимки.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако има от какво да се страхуваш
9
2
 
2
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Не е пробвала да се застреля с 2 куршума в сърцето или главата. Казват, 1е било вълнуващо преживяване за звезди.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много, и по-хубави, и по-младички, са си отишли от тук, па то вече си баба, малко по-скромно...
7
1
 
6
 
! Отговори
(: преди 9 години
Не може да се оплаче ,че не си е поживяла добре.Иначе всички умират.Няма смисъл от "в очакване на неопределената дата за умирачка" депресия.То пък ако не умирахме нямаше да е интересно.Като в компютърните игри.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е интересно, ако нямаше фотошоп, пластична хирургия и грим който да си нанася с баданарката, каква ли би била фотосесията на тази 56 годишна бабушка? Обсебена била от смъртта !?! Ами нормално е, повече от 2/3 от живота и е минал. Тя к'во си мисли..?!? Че ще върлува вечно и на тази земя ли ...?!? Е, нЕма да стане, нЕма вечен живот....
5
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Има една притча за един падишах.Оставало му малко земни дни и извикал везира си и му казал.Като минава ковчега с тялото му ръцете му да бъдат отвън за да види народа,че си тръгва без да е взел нищо със себе си.Да го носят лекуващите лекари ковчега,за да види народа,че и лекарите не могат да помагат дойде ли смъртта
4
3
 
1
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
6, какъв е смисълът на твоя живот нерозов? За какво се роди ти? Какво да научиш?
3
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
То си личи иначе нямаше на фотосесия да си пипаш шарамундата и да си мислиш,че си неземна мадона.....
2
13
 
4
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
И аз съм обсебена. Само се чудя как да се метна отнякъде. Единственото, което ме спира са близките ми хора, които не го заслужават. Иначе пребиваването ми тук отдавна изгуби смисъл, а страх от умирачка нямам никакъв.Познавам я добре. Най-лошото, което може да ти се случи е да отиде душата ти някъде, където да стой немърдаща, очакваща се да се осъзнае. Идеално място да се отърва от всички безсмислици, ***,некадърници, аматьори и слабаци като мен. Чувствам се като една истинска псевдо Мадона.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
56-годишната поп звезда заснела последната си провокативна фотосесия ...Според мен, най-провокативно беше едно нейно отдавнашно изпълнение, озаглавено "Като девица" :)