Кийра Найтли очаква първото си дете

Бащата е музикантът Джеймс Райтън
11 дек 2014 12:41, Мария Дуковска
5
Кийра Найтли очаква първото си дете
Кийра Найтли и съпругът ѝ; Снимка: Getty Images
Щастлива новина от Холивуд! Кийра Найтли е бременна. Това ще е първото дете за звездата от филма „Игра на кодове“ и съпругa й – музикантa Джеймс Райтън.

Двамата сключиха брак през месец май 2013 година и според няколко източника на New York Post актрисата вече е преминала първия триместър.

29-годишната Кийра предизвика спекулации, че е бременна по време на наградите Moët British Independent Spirit тази неделя, след като се появи в необичайна за нейния стил рокля и през цялата вечер не си позволи дори една чаша алкохол.

Актрисата винаги е казвала, че иска да има деца, но никога не би се отказала от кариерата си само за да се грижи за своето семейство. Миналата година Кийра Найтли сподели по темата: „Дали ще искам да бъда майка, която си стои у дома? Не. От друга страна, трябва да ти бъде позволено да го направиш, без да ти се присмиват“.

Още светски новини четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Rafaelo преди 9 години
Как ме измъчи британката с филма "Ана Каренина". Гледах го насила донякъде и накрая го спрях. Не я бива като актриса. И в "Карибските пирати" не блести като актриса, бях почнал да ги гледам с българско аудио, но се появиха други по-интересни филми, и ги оставих за по-късен период. Това беше преди 6 месеца.
4
1
 
1
 
! Отговори
Freddie Quell преди 9 години
До ТамангоТя не се хвали, медиите винаги се бъркат в личния живот на звездите, няма как такава новина да остане незабелязана, не само от папараците и медиите но и от хорските очи.
3
2
 
3
 
! Отговори
Таманго преди 9 години
А Айшето очаква шестото но не се хвали по медиите...
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази много ме дразни !!! :D
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коко Динев знае ли?