Никол Кидман: Скaчaм в браковете си спонтанно

Холивудската актриса демонстрира класа в януарския брой на ELLE
11 дек 2014 18:48, Теодора Драгоева
19
Никол Кидман: Скaчaм в браковете си спонтанно
Снимка: сп.ELLE,САЩ

Никол Кидман показва своя невероятен финес от корицата на списание ELLE, САЩ (януари/2014).
Елегантната австралийска актриса носи дрехи на Calvin Klein, Row и Sportmax за сесията, дело на фотографката Пола Кудачки.

Неостаряващата холивудска блондинка разкрива пред изданието, че е приела да се омъжи за кънтри певеца Кийт Ърбан само един месец след началото на връзката им.

Ето и няколко акцента от интервюто с 47-годишната звезда, чийто нов филм „Падингтън“ скоро ще тръгне по кината и в България:

Никол за двата си брака: „Аз съм спонтанна и скачам в браковете си, преди да съм опознала мъжа. Омъжвам се и след това мисля за опознаването. Знам, че звучи невероятно странно, но за мен това е по-естественият начин. Реших, че ще се омъжа за Кийт, след като го познавах само от един месец, а ето ни осем години по-късно сме все така заедно.“

Приятелката ѝ Шерил Кроу за нея: „Мисля, че Никол е възприемана погрешно в обществото. Много хора виждат в нея Ледената кралица, но тя е много повече от това. Тя е малко старомодна, прилича на звездите от по-старото поколение на Холивуд.“

За това, че не филмът от 1999 г. на Стенли Кубрик „Eyes Wide Shut“ е провалил брака ѝ с Том Круз: „Обичах да работя с Кубрик. Всички мислят, че крахът на брака ни с Том е започнал по времето, когато снимахме този филм, но това не е така. Филмът беше голяма част от живота ни заедно и аз съм доволна, че го направих.“

За това, че иска още едно дете: „Станах майка за последен път на 43 години, но баба ми роди последното си дете на 49, така че аз продължавам всеки месец да се надявам, че съм забременяла отново, но това все не се случва.“
 

Вижте последните снимки на звездата в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борка, брат. Нищо модерно не е класика. Що разчиташ на модерното? Бъди какъвто си, говори с когото искаш, ходи с когото искаш, а когато се влюбиш сподели с човека, към когото имаш чувства. Другото е лицемерие, което ще ти носи позитиви в кариерата, но ще останеш самотен. Хората обичат честноста. Цветя, пиене с добра компания и доверие. Животът е готин, когато си заобиколен с готини хора.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 9 години
До Борислав-Ерген 39От коя реколта се определя жената?
14
2
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Виното и жената се определят от реколтата!Приятна вечер!
13
1
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Понякога да останеш сам(не самотен) е НАЙ-ДОБРИЯ ИЗБОР защото-СЕГА Е МОДЕРНО-Да ходиш с този който необичаш-уважаваш!Да общуваш с този който ненавиждаш и мразиш!И да си само ПРИЯТЕЛ(на здрасти)с този в който си влюбен и желаеш от сърце-душа!
12
1
 
8
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Жуленето е за младите надървени момченца с вирнати пишленца.Аз вече правя само любов-1 път на полугодие!Жената като ми е отдолу(за сек) ми убива!Като ми е отгоре ми тежи!Като ми е отляво ми натежава на сърцето!Като ми е отдясно ми пречи да гледам мача(ЦСКА)!И тъкмооо ми го поизправии и позакрепиииии.....вземе та падне като герой пронизан в челото за Майка България!
11
2
 
6
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Силните по Дух-Борбеност-Честност(като Мен)винаги ще ти кажат всичко в очите!А слабите само ще плюят зад гърба ти!!!(това го гледам с вашите лични драми 25 години спрямо вашата може би генетично вродена глупост)!
10
6
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Всеки може да направи дете!!!Но само истинския мъж(като мен) може да бъде БАЩА!!!
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 9 години
До Борислав-Ерген 39гОоо, пак ли ти? Днес няма ли съкварталки за "жулене"?
8
4
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Обичам стойностните жени(малко са в БГ) защото ТЯ-ВЪЛЧИЦАТА когато върви гордо до менКУЧКИТЕ могато само да вият и скимтят от яд и злоба!!!
7
4
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
***?Ха-ха-хаааааа:))))Аз Духовния Лидер на България който за 14 години събудих Народа по нета за Революция-соросоидддд...хаххахха:)))С прости момчета като този индивид България и след 50 години ще е същата като си драскаме тук пак в този ритъм.Дори аз Духовния Лидер на Страната съм безсилен от глупоста и свещенната тъпота на такива като този който на едно магаре слама неможе да раздели.Иначе не се плаши славянче ако има катарзис(смяна на режима)пак *** ще се пребоядисат за теб
6
5
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Който сега ми слага минуси с което подкрепя изневярата на Ники Китайчето спрямо благоверната му(проста)съпруга Валя-ПРЪСТИТЕ НА РЪЦЕТЕ ДА МУ ИЗСЪХНАТ С КОИТО ПИШЕ И ПИЕ(клетва е-кълна за здраве)!!!ОК?
5
7
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Леле Ники Китаеца зодия Дева сега си призна по ТВ че е изневерявал на жена си повече от два пъти....ужасссссссссссссссссс.....Никол Кидман ще оставиш ли китайчето от Люлин или ще искаш развод като му прибереш кинтите спрямо наградата от Брадъра.Ти имаш милиони защо ламтиш за хилядите на това меркантилно момче...това ли заслужава той...ето тук наивните Никол мислят че като имаш много кинти си над нещата...остави ги ПРОСТИ ХОРА затова и страната България е супер наивна за *** като тях.ФАКТ!
4
10
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Много ме развесели(от виното е явно)...цитирам---налиии билааа милионерка...и ние вече налапахме стръвта от кака с номер 4/и се съгласихме...ха-ха-ха!По твоята кастрирана логика мом(ч)е защо нашите БГ МИЛИОНЕРИ-БИЗНЕСМЕНИ като имат толковаааа многоо парии дават заплати 300-400 лева 25 години?Разберете ясно НАИВНИЦИ който има много парии иска още и още като за него е смърт упражнението изваждане!Разбра ли ме ясно индивид лапащ мухите...или ще го изпиташ на твой гръб реале БГ?Ще те четем!
3
4
 
7
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Едни скачат в браковете - а други -може би по-умни и кадърни / българи/- в калта.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, каке
1
17
 
10
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Скачаш спонттанно защото всичките ти мъжлета са над милион нагоре и после така хубаво ги работиш на развода че ти ставаш още по богата а те средно заможни(от супер).Тези басни на не бате си Боре---не ям доматите с колците.ОК?Тая си мисли че тук мъжете в БГ още *** като в началото на прехода спрямо ЛЮБОВ-ЕФИРНОСТ И БЕЛИ ГЪЛЪБИ.Ей къде(по средния пръст)ме е клъвнал петела.Момичета БГ не си мислите че е безопасно да скачате от брак (връзка) в брак тук и сега.Който наивно така мисли после го четем!