Крис Пайн: Много съм конкурентен, това не ми харесва

Красивият холивудски актьор позира за корицата на Flaunt
Обновена: 15 дек 2014 07:28 | 15 дек 2014 07:26, Теодора Драгоева
2
Крис Пайн: Много съм конкурентен, това не ми харесва
Снимка: сп. Flaunt

Синеок, строен и талантлив - Крис Пайн е един от най-горещите актьори в Холивуд напоследък. В момента можете да го гледате по кината в комедията "Шефове гадняри 2", а в края на месеца той ще се появи в новото фентъзи на Дисни "Вдън горите", редом до звезди като Мерил Стрийп и Джони Деп.

Крис позира в една ефектна черно-бяла фотосесия за новия брой на американското списание Flaunt, показвайки своята най-загадъчна и тъмна страна.

Ето и няколко акцента от интервюто с 34-годишния актьор:

За участието си в комедията "Шефове гадняри 2": "Това беше наистина забавно, смешно преживяване за мен, първото по рода си. Другите актьори бяха толкова добри към мен и имаха страхотно отношение към всеки детайл, което ми се стори невероятно. Прекарах си много добре в тяхната компания. Почувствах се свободен, докато снимах този филм. Явно комедията е специфичен жанр, в който сам си създаваш правилата."

За това, че е перфекционист: "Ние сме хора от едно травмирано поколение. По принцип на мен ми харесва идеята, че не съм единствен и неповторим. Аз съм продукт на родителите си, които пък са продукт на своите родители и т.н. Ако моят пра-пра-прадядо е бил алкохолик или агресор, всичко това е някъде в моите гени. Затова аз се опитвам да мисля повече върху това какъв съм и как се държа."

За това, че е много конкурентен: "Аз обичам да се състезавам и да печеля, но се замислям, че това е вид агресия. Опитвам се да я потисна, но вероятно спечелването на някакъв вид съревнование, ми носи радост."

За да видите снимките на Крис за списанието, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И семпъл, види се от интревюто.
1
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 9 години
Много некадърен и сладникав хамерикански лигоч.