Ким изненадва с фотосесия, този път с дрехи

Този път звездата няма да шокира с голота
17 дек 2014 21:41, Мария Дуковска
8
Ким изненадва с фотосесия, този път с дрехи
Снимка: ELLE UK
Ким Кардашиян засне първата си корица за списание ELLE, Великобритания и така вече почти няма модно издание, за което да не е позирала, въпреки че доскоро модният свят я отбягваше.
 
Само преди няколко седмици риалити звездата направи фурор с голата си корица за списание Paper, която предизвика истинска шумотевица в интернет, като най-вече получи милиони критики и иронични забележки.
 
Този път 34-годишната съпруга на рапъра Кание Уест е напълно облечена и позира за обектива на фотографа Жан Батист Мондино.

Списанието ще излезе на пазара с три корици с Ким, като във всичките си визии тя е облечена в черно-бялата гама. Заглавието на едната корица е многозначително: „И Бог създаде Ким“, на втората корица пише „Ким има 70 милиона фенове и все още има какво да покаже.“

Интересното в случая е, че януарският брой на британското списание ELLE е посветен на женската увереност и може би самоуверената Ким, която изобщо не се притеснява от критиките на хората към персоната и фигурата си, е най-подходящото лице за корицата на изданието.

Вижте най-ефектните корици на Ким от последните няколко години в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Кание УестКим Кардашян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
честит преди 9 години
Аз съм мъж и обожавам красивите жени от всички раси. Влечението на определени индивиди от моя пол, към огромни мазни г...зове, винаги ми е било противно и птвращаващо. Естествено че жената в таза е леко по широка костна структура , заради утробата, но това нещо на снимката е гнусно и противно.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дупарлака на Кими иска ежедневни тренировки,Кени ако не го разработва всеки ден па на.....
1
0
 
13
 
! Отговори
selio преди 9 години
mnogo vajno