Крис Хемсуърт: Брат ми Лиъм пoвтаря моите грешки

Сексапилният австралиец показва своята мачо страна в списание GQ
18 дек 2014 20:10, Теодора Драгоева
0
Крис Хемсуърт: Брат ми Лиъм пoвтаря моите грешки
Крис Хемсуърт; Снимка: GQ

Крис Хемсуърт спечели наскоро титлата на списание People "Най-секси мъж на планетата" и не спира да ни доказва, че тя е напълно заслужена. Този път той го прави с последната си сесия в мъжкото списание GQ, САЩ (януари/2015), чиято корица краси.

Снажният австралийски хубавец, който е баща на три деца, позира в сесия на фотографа Себастиан Ким.
Крис носи непринудено дрехи на John Varvatos, Calvin Klein, Armani, Tom Ford, Ralph Lauren, Burberry, Ermenegildo Zegna и Prada, демонстрирайки своята мачо страна.

Ето и няколко акцента от интервюто за изданието с 31-годишния холивудски актьор:

За това какво мисли за любовния живот на по-малкия си брат Лиъм Хемсуърт (който имаше връзка с Майли Сайръс): "Гледам Лиъм как прави грешките, които правех и аз на неговата възраст. Например, да започва връзки с жени, които не са подходящи за него, да се държи дръзко само и само за да се докаже... Аз не съм съпричастен към тези негови провали. Майка ми наскоро ми напомни, че аз бях същият."

За приятелството си с Мат Деймън: "Мат ме научи на много неща за филмовия бизнес. Ние станахме приятели малко след като аз дойдох в Щатите през 2010 г. Той е супер нормален мъж и изобщо е далеч от поведението на холивудска звезда. Редовно двамата прекарваме деня си заедно - закусваме палачинки в неговата къща, а после караме колелета..., май това е най-романтичното интервю, което съм давал някога."

Вижте снимките на Крис за GQ в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари