Дженифър Анистън: Не ми харесва, че ме притискат да стана майка

Звездата позира в секси прегръдка със своя фризьор
21 дек 2014 09:34, Теодора Драгоева
16
Дженифър Анистън: Не ми харесва, че ме притискат да стана майка
Снимка: Allure, САЩ

Дженифър Анистън е прегърнала мъж и то гола до кръста за новата си фотосесия в списание Alllure. Мъжът обаче не е нейният годеник Джъстин Теру, а фризьорът ѝ Крис Макмилан, който е един от най-близките ѝ приятели.
Анистън носи дрехи на Donna Karan и Altuzarra, а кадрите са дело на фотографа Майкъл Томпсън.

Актрисата за първи път говори пред изданието за натиска, който усеща от обществото за това да има деца.

Ето и няколко акцента от интервюто с 45-годишната холивудска звезда:

За това какво мисли за майчинството: „Не ми харесва това, че хората ме притискат да стана майка. Не смятам, че съм се провалила като жена, защото не съм родила дете. Не мисля, че е справедливо. Това, че не съм дала живот на нов човек не значи, че не съм грижовна към кучетата, приятелите и децата на приятелите си. За мен непрекъснато се говори, че съм кариеристка и затова не съм родила дете, а това изобщо не е вярно!“

За годеника си Джъстин Теру: „Толкова съм горда с него! Много ни е забавно заедно... Той ме научи да се отпускам и да спра да се старая да контролирам всичко в живота, което е прекрасно.“

Относно новия си филм „Cake“, в който се снима без грим: „Трябваше да се появя във физически непривлекателна визия, за да ме оценят като актриса. Най-накрая чета за себе си неща като: „О, тя показа, че има талант!“ Това ми се струва доста сексистко.“

За да видите снимките на Дженифър, посетете галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
До-13 преди 9 години
Ако всички мислим като теб значи има проблем нали ?
10
4
 
6
 
! Отговори
Lan преди 9 години
Колкото по-образована и вложила в себе си е една жена, толкова по-малко иска деца, защото волю-неволю се откъсва от природата си и забравя каква всъщност е - ЖЕНА. В някакъв момент разбират, че дипломите и парите, не са щастие, дано да не е много късно. Това обяснява защо планетата се пренаселва с маса ниско интелигентни хора, а бялата раса е на изчезване.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не всички жени искат деца.Аз примерно не искам...може и тя да е така.какъв е проблема?!
8
2
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Е, как да видиш щастлива майка с блясък в очите. Летят като супермени между децата, мъжа, работата, свекърите и на всичкото отгоре къщата да е изрядна. А, грешка- не като супермени, а като помощник-възпитателки в детска градина. Който има връзка с тая сфера, знае за какво говоря.
7
11
 
4
 
! Отговори
4 преди 9 години
Ти призна ли си че си ялова или другият вариант, че си мръсен долен ***? Ако пък си мъжко, което гнусно калпаво семе е създало дете, това идеално те прикрива какво педалско създание си. Продължавай така.
6
11
 
6
 
! Отговори
Нека! преди 9 години
Всеки голям разбирач или още по-зле голяма разбирачка, които коментират и си позволяват да обясняват за КОЯТО и да е жена, че била стара мома, че била ялова, че не знам си какво още свързано с деца....нека ако сте създали деца, децата ви ялови да бъдат, да останат необичани, отхвърлени и да ви върнат пожеланията и загрижеността към бездетните майки...ТЪПКАНО. ТЪПКАНО ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ! А може и да ги погребете децата си преди вас... Ето това заслужавате!
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам, че е щастлива. За какво са й деца? Има толкова народени деца нещастливи с родителите си и родители, нещастливи, че имат деца (а са си мислели, че ще е обратното). Не знам как е в Америка, но тук рядко може да се види жена с такъв блясък в очите - радост, добро самочувствие, женственост, вътрешен комфорт. Да е жива и здрава и все така щастлива. Тя е сладурана, независимо дали с деца или без!
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно подрекпям 5
3
8
 
26
 
! Отговори
До 5 от Некой Си преди 9 години
А ти какво очакваш да каже освен, че не ще дете още? Да направи официално признание по NBC channel, че не може да има деца? Просто жената не желае да бъде съжалявана. Толкоз.
2
21
 
9
 
! Отговори
??? преди 9 години
Че тя стана на 40, скоро и за притискане няма да я искат
1
18
 
19
 
! Отговори
peroto преди 9 години
Тоя пич е затворил очи и си представя как паркира самосвала в задния й двор. Вади пълно каратовата си усмивка и си мисли: дали така ще ми се хилиш като опереш пешкира джени...