След 21 г. любов: Елтън и Дейвид вече са семейство

Двамата сключиха брак в имението им в Уиндзор
Обновена: 21 дек 2014 19:07 | 21 дек 2014 16:02,
80
След 21 г. любов: Елтън и Дейвид вече са семейство
Снимка: Instagram

Поп легендата Елтън Джон и неговият дългогодишен партньор Дейвид Фърниш официално превърнаха гражданския им съюз в брак, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Церемонията се състоя точно девет години след като двамата влязоха в гражданско партньорство. Елтън Джон и Дейвид Фърниш можаха да сключат брак съобразно новите закони, които бяха приети в Англия по-рано тази година.

Певецът и любимият му са заедно 21 години.

В неделя Елтън Джон публикува в Инстаграм как двамата се подготвят да подпишат официалните документи. "След като формалностите бяха уредени, време е за церемонията!" написаха новобрачните в социалната мрежа.

Певецът похвали Англия за промяната в законите, легализираща еднополовите бракове. Той изтъкна, че сватбата ще бъде прекрасен повод за празнуване с техните деца, близки и приятели.

Изпълнителят на хита "Rocket Man" и Фърниш оповестиха, че са поканили 50 гости в Уиндзор, за да видят как двамата разменят брачни обети. Сватбените халки бяха поднесени от двамата им синове - 3-годишния Закари и 2-годишния Илайджа.

На пищното тържество в имението на двойката в Уиндзор, недалече от двореца на английската кралица, дойдоха Дейвид и Виктория Бекъм и техните деца, предаде Франс прес. Сред гостите беше актьорът Хю Грант, появил се с Ферари; бившата му приятелка, актрисата и модел Елизабет Хърли, певецът Ед Шийран, както и звездното семейство Ози и Шарън Озбърн. След церемонията Елтън Джон качи в интернет снимки от тържеството.

По-рано в Инстаграм двойката публикува и поканата за сватбата, изпратена до най-близките им хора. В друг фотос се виждат два чифта кожени обувки, поставени пред разкошна горяща камина. Под нея четем : "Дечицата, които ще ни поднесат сватбените халки, са заспали. Но обувките им са лъснати и ги очакват за днешната церемония!".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
38
 
! Отговори
ЖЖ преди 9 години
Гледах тъпо снимката 2-3 мин Обикновенно винаги намирам какво да кажа, но в този случай съм просто ШАХ и МАТ!
36
2
 
37
 
! Отговори
до 58 преди 9 години
Не разбирам защо това,че някой си е богат и известен трябва непременно да го прави велик и недостижим?!И такива неща от сорта :"той каде е,вие къде сте":това,че не съм богата и известна ме прави човек втора ръка ли бе?Е това му е *** на любимия ви запад-само ако си богат и известен си "успял" и "си заслужаваш".Пак от Запад ни убеждават вече бая време че е много нормално и гот,още малко ще я направят задлъжтилена тая ориентация-нали трябва да редуцират човеците...
35
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Булката честна ли е?Ще пият ли блага ракийка?
34
3
 
37
 
! Отговори
Честито! преди 9 години
Честито на младоженците! Щом се обичат нека се вземат. От днес нататък ще бъдат законни съпрузи.
33
4
 
40
 
! Отговори
Ааа преди 9 години
Да са живи и здрави сър Джон и лейди Дейвид.
32
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по вър нах
31
2
 
32
 
! Отговори
До 54 преди 9 години
Защо разликата да е космическа? Не са ли на един акъл?Ако има различия, те може би произтичат от някои културни особености, които всеки човек носи у себе си, в зависимост от това от кой народ е. Ти вероятно си наблюдавал такива хора и си забелязал подобни различия, но аз не мога да си ги представя. Познавам съвсем бегло само един човек, зад гърба на който се говори, че бил гей, но нямам впечатления от него - много рядко се случва да го видя за 1-2 минути, когато ходя по работа в службата му.
30
12
 
40
 
! Отговори
solaris преди 9 години
Хората навън въобще са със друго мислене,нищо общо със ПО СВЕТА И У НАС,Вие хора се прегледайте някъде,стига да не ми афишират с поведението си,не ми пречат,имам такива познати и са все интелигентни хора,а кой навън го интересува по дяволите кой с кой си ляга,като Елтън Джон пълни всички зали по света - вие къде сте,той къде е,нямам думи.
29
9
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубава работа, ама пед*растка
28
4
 
46
 
! Отговори
Astarot преди 9 години
До Резил, Боже, резил!Отпътувал е този влак отдавна :) То и няма значение какви закони приемаш, а какъв си. Те като са си гейове половината англичани, все тая дали ще се женят.Пък и едва ли това им е най-големия проблем. На държава, където от векове братовчеди се женят и създават потомство...
27
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи са сладури. Да са живи и здрави и много деца да си народят .. опа .. наосиновят.
26
9
 
39
 
! Отговори
Hayvanko преди 9 години
Разликата между западните гейове, българските *** и турските *** е космическа
25
6
 
38
 
! Отговори
Резил, Боже, резил! преди 9 години
Английо!Ела на себе си, докато все още има шанс да оцелееш като нормална държава с нормален народ!Вместо това, от ден на ден вървиш в посока, обратна на оцеляването в рамките на нормалността.Неми се вярва Господ да е толкова жесток, та да те наказва така тотално само заради това, че преди 70 г. ни подари на Сталин. Не че не заслужаваш, но сигурно и още много други грехове изкупваш ...
24
3
 
39
 
! Отговори
sir stenli roys преди 9 години
честито сър Джон,ега ти пръснат кошницата ся...
23
2
 
37
 
! Отговори
Магаре преди 9 години
До ЯстребоглуТи май с език ги пробваш само.
22
1
 
40
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее яз не видя булката ама туй сигур са младоженикат и кумът бе ама нема нищо де-айде таз година булка пък догодина люлка...да са живи и здрави и на сватбата на дяцата да водят хорото бе!
21
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** да почерпят! Техен човек се оженил.
20
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** Балкански Забрави Миро, Любо Киров, Заки и други.
19
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е туй ***?Сорос е на 90.Кво общо има с ****алите.А ,пардон,тези са гейове.
18
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На гениите е позволено всичко.Пуснете си една песен на сър Елтън...ще отмие гадното чувство: ))