Най-неочакваните звездни раздели на 2014-та

Топ 12
26 дек 2014 12:00, Теодора Драгоева
1
Най-неочакваните звездни раздели на 2014-та
Снимка: Reuters

В края на годината е нормално да направим равносметка, както за хубавите събития в света на шоубизнеса, така и за лошите. В случая ще обърнем внимание на най-шокиращите звездни раздели на 2014-та.

За съжаление, едни от най-симпатичните двойки знаменитости, като Крис Мартин и Гуинет Полтроу и Робин Тик и Пола Патън поеха по различни пътища в живота си, въпреки че имат деца.

Все пак една от най-изненадващите раздели на годината ще си остане тази на Мелани Грифит и Антонио Бандерас.
Актрисата обяви през юни, че е подала молба за развод с испанския си съпруг, за когото се омъжи преди цели 18 години.

Двойката публикува изявление, с което обяви официално:
„Ние единодушно решихме да приключим почти двадесетгодишния си брак, запазвайки уважение един към друг. Ние ценим нашето семейство и времето, което прекарахме заедно.“

Двойката има една дъщеря, 17-годишната Стела Дел Кармен. Освен това Мелани има още две деца от предишните си два брака с Дон Джонсън и Стивън Бауър. Антонио няма други деца, но припомняме, че навремето се разведе с испанската си съпруга Ана Леса заради любовта си към американската кинозвезда.

Години по-късно той призна, че се е влюбил в Мелани още през 1988 г. на церемонията на наградите „Оскар“, когато тя беше номинирана за престижната статуетка за ролята си в „Работещо момиче“. Иначе двамата започнаха връзката си през 1995 г., след като се запознаха на снимачната площадка на филма си „Two Much“.

Според слуховете проблемите в техния брак са били най-вече породени заради нейните зависимости към кокаина и алкохола, които Бандерас търпял дълги години.


Вижте кои са другите 11 двойки в тъжната класация на разделите в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Току-що Хелена Бонам Картър и мъжа й *** Бъртън са обявили, че се разделят.