Вижте интересния дом на Джаред Лето

Наскоро носителят на "Оскар" си купи имение в Лос Анджелис
Обновена: 22 яну 2015 09:30 | 22 яну 2015 08:01, Теодора Драгоева
1
Вижте интересния дом на Джаред Лето
Снимка: bossip.com

Холивудският хубавец Джаред Лето е известен не само с особеностите на характера си, но и с това, че живее номадски начин на живот. Но това е напълно разбираемо, защото освен успешен актьор, той е и фронтмен на алтернативната рок група "30 Seconds to Mars".

Когато обаче си световна звезда, няма как да не се сдобиеш и с лъскаво имение. Точно това е направил преди дни Джаред - купил си е къща в Лос Анджелис за сумата от 5 милиона щатски долара.

Носителят на "Оскар" ще живее в историческия район Laurel Canyon, в къща с 8 спални и 12 бани. Отвън къщата прилича повече на фабрика или на огромно промишлено хале. Вътре пък, огромното пространство дава вид на художествена галерия, в която има много оригинални предмети на изкуството.

Новият дом на Лето разполага още с басейн, частен киносалон и голяма градина.

Според Variety, имотът е построен в средата на миналия век и е използван доскоро като рехабилитационен център за бивши военни. Освен това тук са снимани и няколко филма и видеоклипа.

Джаред наскоро подписа договор да участва в следващия холивудски блокбъстър, а именно филма "Suicide Squad", с режисьор Дейвид Айер. В лентата ще участват още Джейк Гиленхал, Уил Смит, Кара Делевин и Марго Роби.

За да видите снимките на новия дом на Джаред, влезте в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 9 години
Джейк Гиленхал няма да участва. Не е приел.