Дженифър Анистън мечтае за меден месец на Фиджи

Звездата вече планира сватбената си ваканция
24 яну 2015 11:23, Мария Дуковска
1
Дженифър Анистън мечтае за меден месец на Фиджи
Снимка; Reuters

Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теру вече са започнали да организират медения си месец, въпреки че все още не са сключили брак.

Джен непрекъснато се оглеждала за идеалното място за сватбено пътешествие и според нейни приятели в момента се колебае, дали да запази почивка на остров Фиджи, или пък с Джъстин да се отправят към Бали.

Звезда от "Cake" е сгодена за Теру от две години и половина, но наскоро тя сподели в интервю, че вече са започнали да планират своята сватба. Източник, близък до звездата, казва в медиите: "Джен още не е резервирала медения месец, но се колебае между Фиджи и Бали. Тя иска двамата с Джъстин да си починат с масажи за двойки и подобни глезотии."

45-годишната актриса наскоро разкри, че с партньора й водят сериозни дискусии за това дали да вдигат голяма, шумна сватба или да сключат брак на бързо, само с най-близките си роднини и приятели.

Тя каза: ''Чудим се дали просто да не се оженим тайно в гражданското и да се опитаме да се разминем с голямата церемония, но май няма да е много забавно. Мисля, че майката на Джъстин ще бъде разочарована."

Дженифър, която беше омъжена за Брад Пит, намекна също, че 43-годишният й годеник е най-свестният мъж, когото някога е срещала. Тя сподели шеговито: "Това са най-мъдрите взаимоотношения, които някога съм имала, но пък минах през доста добра тренировка.''

Още светски новини четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари