Джъд Лоу очаква дъщеря от бившата си приятелка

Това ще е петото биологично дете на актьора
28 яну 2015 15:57, Теодора Драгоева
2
Джъд Лоу очаква дъщеря от бившата си приятелка
Снимка: Instagram

Джъд Лоу очаква дъщеря от бившата си приятелка Катрин Хардинг. Самият британски актьор се е похвалил в социалната мрежа с думите: „Тя е момиче.“

42-годишният актьор ще се сдобие с петото си дете след около месец. Наскоро Джъд сподели в интервю, че е много горд с децата си и че обожава ролята си на баща. Лоу има три деца – двама синове - Рафърти (18 г.) и Руди (12 г.), и дъщеря Айрис (13 г.) от бившата си съпруга Сейди Фрост.

Освен това той е много близък със сина на Сейди (от предишна връзка) - Финли (24 г.). Преди пет години пък Джъд се сдоби с дъщеря - София, от модела Саманта Бърк.

В интервю многодетният татко каза: „Направил съм 57 филма и поглеждайки назад, не мога да повярвам, че все още имам работа. Но истината е, че аз съм един щастлив човек, най-вече заради децата си. 18-годишният ми син се изявява в шоубизнеса, а 24-годишният ми син е талантлив музикант. Те двамата са моята основна скала.“

Джъд беше женен за Сейди между 1997 и 2003 г., като двамата се разведоха, след като той ѝ изневери с актрисата Сиена Милър.

Още новини за звезди можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари