Колин Фарел смята Юън Макгрегър за "много надарен"

Колегата му трябвало да се гордее с размера на пениса си
28 яну 2015 22:31, Мария Дуковска
11
Колин Фарел смята Юън Макгрегър за "много надарен"
Юън Макгрегър; Снимка: Reuters

Колин Фарел смята, че Юън Макгрегър трябва да бъде по-горд със своето мъжко достойнство. Според 38-годишния актьор неговият колега е „много надарен“ и трябва да се гордее с този факт, вместо да бъде толкова скромен, относно своето мъжество.

„Аз не мисля, че Юън се гордее толкова много с пениса си, както повечето мъже с неговия размер биха направили или трябва да правят. На мнение съм, че това е най-голямата демонстрация на неговата вродена скромност“, споделя Колин пред списание Nylon Guys.

И макар че 43-годишният шотландец Юън не парадира със своята мъжественост, в няколко филма се е случвало той да се съблече в името на работата си.

Междувременно Юън, който има четири деца, настоя, че да бъде баща е най-важната част в неговия живот. „Аз съм баща в продължение на 18 години. Твоята работа се отразява върху твоя живот, а най-големият елемент от живота ми е, че съм баща. Това е най-важното нещо“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тоя откъде е запознат с размерите на половия орган на Юън Макгрегър? Личен опит?
5
0
 
1
 
! Отговори
8 инчъ преди 9 години
аз без числа да се цитират не признавам, щото като числата говорят и боговете мълчат, освен това мойте 8 инча ми създават проблеми, среден размер е най-добре, лошото е ако си с твърди малък и това ти се отразява на самочувствието...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Лелка ЗелкаСигурно му е като търнокоп."Тя се казваше Неделка, той се казваше Прокоп.П.....а и бе кат зелка,ку.ът му кат търнокоп".Някаква такава ще да е.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колин сигурно още го боли размеромера.Ако наистина е изтърсил тази глупост, разбирасе, а не е поредната пръцка на журналята.
2
0
 
4
 
! Отговори
Лелка Зелка преди 9 години
То и на Колин е с доста добър размер /има клип в нета/, що за чудовище ще има тоя Юън Макгрегър?!
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е добре де, колко точно му е голям на Юън и по какъв начин Колин Фарел е научил?