Рут Уилсън: Третират актрисите като сексуален обект

Спрягат звездата за гадже на Джейк Гиленхал
28 яну 2015 13:47, Мария Дуковска
10
Рут Уилсън: Третират актрисите като сексуален обект
Снимка; The Edit

Рут Уилсън ("Спасяването на Мистър Банкс", "Самотният рейнджър") позира с визия, вдъхновена от Фрида Кало, в новия брой на онлайн списанието The Edit.

Английската актриса напоследък е доста актуална в Холивуд, след като спечели "Златен глобус" за ролята си в сериала "Аферата".

Освен това напоследък жълтите медии свързват името на Рут в афера с колегата ѝ Джейк Гиленхал, с когото в момента играят пиесата "Съзвездия" на Бродуей.

Доскоро пък се говореше, че тя всъщност има връзка с Джъд Лоу, и то от цели две години, но го крие.
33-годишната мис Уилсън носи за въпросната сесия дрехи на Dolce & Gabbana, Lanvin, Rag & Bone, Eres, Chloe, Elie Saab и др. Кадрите са дело на Стивън Пан.

Ето и няколко акцента от интервюто с талантливата актриса:

За това, че жените актриси, често биват използвани като сексуални обекти на екрана: "Имам голям проблем с това, че актрисите са третирани в тази индустрия като сексуален обект. Те трябва да възбуждат зрителите, показвайки гърдите си или голите си тела, защото е недопустимо на екрана да се виждат пениси. Камерата винаги показва женското лице по време на секссцена и все жената трябва да изиграва стигането до оргазъм. Това е несправедливо!"

За професията си: "В актьорската професия трябва да си готов да бъдеш унизен, да се изложиш и да се наложи да преодолееш всичкия си срам."

За слуховете, че има връзка с Джейк Гиленхал: "Таблоидите ме свързват във връзки с всички актьори, с които работя. Това е, защото никой не знае нищо за личния ми живот, защото аз не го коментирам. Не мисля, че е важно за хората с кого излизам. Това не е интересно."

Вижте снимките на Рут за списанието в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
dp преди 9 години
Мъжете гледат на жените като на сексуален обект, с оплаквания по въпроса към създателя...:)И не е жените актриси да не го вкарват масово в употреба - за което вината е доста по ненависоко :).Но напоследък има доста приятни за гледане актриси които не ги приемам като сексуален обект (изкльощрени са все та това е лесната част). Какво става зад кулисите не ме е еня, не са там по принуда - но в сума английски неща, напр. W1A, има прекрасни женски роли.
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че то ако това не показват ,то за друго жените актриси стават ли?!? Нито се отличават с ум ,нито с интелект ,нито с дар слово...Какво друго да показват във филмите ,освен коя има по-к*рвенска визия!Че те точно с тази визия се добират до роли в киното...
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми ако иска да играе оргазъм, иначе ще учи жените, че нетрябва и те да изпитват удоволствие от секса, както едно време не е било важно жената хубаво ли и е или не важното е мъжа и да е доволен! Щом смята това за по-правилно :)
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, що е Рут, все е философ. Направят кариера с оная си работа, надвият си на масрафа милионерски и стават моралистки. Тя да се благодари на хорската простотия, че са готови пари да дават, за да й видят кльощавия з..
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Имам голям проблем с това, че актрисите са третирани в тази индустрия като сексуален обект."Като имаш проблем, бегай да бачкаш в някой магазин за жълти стнки.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се вземат. И двамата евреи - ще са щастливи.
1
4
 
12
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
-А как иначе да ви третират? Нали продавате основно, "екранен секс".