Дрю Баримор: Вече не ми предлагат хубави роли

С тези думи звездата обяснява защо все по-рядко се снима в киното
Обновена: 31 яну 2015 08:03 | 31 яну 2015 08:03, Теодора Драгоева
10
Дрю Баримор: Вече не ми предлагат хубави роли
Снимка; сп.More

Дрю Баримор позира в нова фотосесия за списание More (февруари/2015), дело на фотографката Елън Фон Унверт.
В интервюто тя обяснява защо напоследък се е фокусирала повече върху марката си за красота, отколкото върху актьорската си кариера.

Холивудската звезда ще навърши 40 години на 22 февруари, но това ни най-малко не я притеснява. В момента тя се намира в най-щастливия етап от личния си живот, радвайки се на двете си малки дъщери и на красивия си, богат и любящ съпруг Уил Копелман (той е от богата еврейска фамилия, а баща му е бивш изпълнителен директор на Chanel).

Баримор споделя, че работата по развиването на козметичния ѝ бранд „Flower Beauty“ ѝ дава възможност да прекарва много повече време със семейството си и затова тя отказва да се снима във филми напоследък.
Дрю казва: „Сигурно някои хора ще ме критикуват за това, но смятам, че жените не могат да правят всичко в живота си едновременно. Не можем и не трябва да искаме всичко!“

Тя все пак пояснява: „Аз мисля, че жените могат да постигнат всичко, за което мечтаят, но не по едно и също време. Освен това вече се убедих, че човек трябва да работи усилено, защото мечтите не се сбъдват лесно.“

Дрю споделя още, че едни от причините напоследък да играе във все по-малко филми са освен малките ѝ деца и фактът, че не получава хубави предложения за роли.

Тя споделя: „Обичам козметичната индустрия, защото мога да се събудя с децата ми, да отида на работа, когато реша и да се прибера вкъщи навреме – това ми дава възможност за един нормален начин на живот. В киното всичко е по-вълнуващо, но трябва да ходиш в командировки, супер зает си в продължение на месеци и имаш лудо работно време“.

Актрисата, която имаше скандална младост и беше известна като „лошото момиче“ на Холивуд преди години, допълва: „Искам да съм добра майка в известен смисъл, защото имах тежко детство. Може да съм се държала като лошо момиче в даден момент от живота си, но никога не съм била лош човек.“

Вижте снимките на актрисата за изданието в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
роза преди 9 години
Дрю,Соломон Паси-маруканеца също е евреин.
5
1
 
9
 
! Отговори
добре е дрю преди 9 години
Това на техният език означава че няма добра оферта за много пари.Очевидно щом е женена за директор и собственик на мултимилиардна компания клошарите от Холивуд дето се чудят каква черна перла да предложат за по малко пари и се струват непривлекателни.И някой може ли да я вини.Вместо да ходи да се сваля на разни режисьори,продуценти и спонсори половината от които гейове а другата преситени от женска плът парвенюта по добре да бачка директор и да си харчи парите ,не мислите ли ?
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, ти нали си женена за евреин? Такива като теб празно откъм работа немат. Май малко послъгваш. Сега ти се гледат деца и ти се работи за козметичната ти фирма - както си и признаваш. Човек не може да работи като луд и да гледа и деца - едното изключва другото. Просто физическото време не стига. Така че аз не те критикувам. Но не послъгвай - не е че няма роли.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И в Холивуд, а и не само там е така - навъртят ли ти се годинките, родиш ли едно-две деца и си до там. Новите 20 годишни момиченца ти се изпречват на пътя и ти си "довиждане". И все пак много зависи, ако актрисата е талантлива й се предлагат роли без значение от възрастта.
2
14
 
15
 
! Отговори
damata преди 9 години
Ами одъртя *** какче и не ставаш според холивудските "стандарти" за нищо!
1
15
 
22
 
! Отговори
Дятка преди 9 години
Егенето мадам, егенето